Пребарување

Внесете клучни зборови:

Крстарења

Пролет-лето 2024 година COSTA Cruises !!!

Пролет-лето 2024 година COSTA Cruises !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Западен Медитеран

8 дена исполнети со уште повеќе искуства во Франција, Шпанија и Италија , плус нови дестинации за уживање од морето , со Коста Тоскана, Коста Смералда и Коста Пацифика.


Источен Медитеран

Маршрути кои се преполни со уште повеќе искуства во Италија, Грција, Малта и Турција со нови дестинации за уживање од морето , со Коста Делизиоза, Коста Фасиноса и Коста Фортуна.Северна Европа

Целосно потопување на далечниот север со Коста Фаволоса и Коста Диадема ги истражуваат 3-те најевокативни фјордови во Норвешка , преполни со уште повеќе искуства, со нови дестинации за уживање од морето на Коста Диадема.


Побарајте понуда на info@newwaysoftravel.com.mk.

// $(".covid19").on('click', function() { // $(".covid19").fadeOut().remove(); // });