Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

ПРОМОЦИИ ЗА ХОТЕЛИ ВО КУШАДАСИ

ПРОМОЦИИ ЗА ХОТЕЛИ ВО КУШАДАСИ

ДАДЕНИТЕ ЦЕНИ ВО ТАБЕЛИТЕ СЕ СО ПРЕСМЕТАН ПОПУСТ
ПОПУСТОТ СЕ ОДНЕСУВА НА ВКУПНИОТ ИЗНОС НА АРАНЖМАНОТ

КУШАДАСИ Услуга Цена од Уплати до  Инфо
LAMBIANCE ROYAL PALACE 4* AI 26,50 € 29.02.2020 -35%
OMER HOLIDAY RESORT 5* AI   27,20 € 29.02.2020 -15%
TUSAN BEACH RESORT 5* AI 38,40 € 29.02.2020 -15%
ARIA CLAROS BEACH& SPA RESORT 5* AI+ 35,20 € 29.02.2020 -20%
INFINITY BY YELKEN (EX. IMBAT) 5* UAI 54,60 € 29.02.2020  -20%
KORUMAR EPHESUS HOTEL 5* UAI  68,30 € 29.02.2020  -15%
KUSTUR CLUB HOLIDAY VILLAGE 5* AI+  43,90 € 29.02.2020  -17%
RICHMOND EPHESUS RESORT 5* AI 33,50 € 29.02.2020 -20%
RAMADA RESORT KUSADASI & GOLF 5* AI 43,10 € 29.02.2020 -15%
BATIHAN BEACH RESORT & SPA 4* AI 33,90 €   31.12.2019  -25% 
PALM WINGS EPHESUS HOTEL 5* UAI 42,30 €  29.02.2020 -20%
PALM WINGS KUSADASI BEACH RESORT 5* AI 45,80 €  29.02.2020 -20%
INFINITY BY YELKEN AQUAPARK & RESORT 4* UAI 54,60 €  29.02.2020 -20%
MY AEGEAN STAR 4* AI 26,40 €  29.02.2020 -25%
BELMARE 4* AI 27,30 € 29.02.2020 -20%
ARORA HOTEL 4* AI 22,80 € 29.02.2020 -26%
DABAKLAR HOTEL 4* AI 17,60 € 31.01.2020 -20%
BELMARE 4* AI 27,30 € 29.02.2020 -20%
SUNDAY HOTEL 3* HB 15,90 € 31.01.2020 -20%
MINAY PLUS HOTEL 3* HB 13,10 € 31.01.2020 -15%
ASENA HOTEL 3* AI 21,20 € 29.02.2020 -26%
ALBORA 3* HB 13,10 € 31.03.2020 -15%
USLAN HOTEL 3* HB 12,20 € 31.01.2020 -15%
SUNCONNECT ATLANTIQUE CLUB 3* AI 33,50 € 29.02.2020 -20%

 


 * Промоциите се однесуваат на резервации направени од датумот означен на табелите 
* Сите хотели се на барање. Понудата важи за ограничен број на соби.
* Во цените се вклучени попусти по специјални понуди !!!
* Цените се дадени по лице за минимум 2 возрасни лица во соба. 

*** Цените се дадени во EUR за уплата во денари по курс од 62 МКД за 1 €
*** Понудата важи за ограничен број на соби