Пребарување

Внесете клучни зборови:

Крстарења

Промо зимски крстарења!

Промо зимски крстарења!

 

 

 

 

 

 

Есенски и зимски крстарења!

Промо понуди за крстарења
Медитеранот, Емиратите и Карибите!

Цени од 149€!

   

Коста Смералда
Медитеран
Поаѓање 03.02.2023.
Од Чивитавекиа
7 ноќи / 8 дена
Од 189€....

 

Коста Пацифика
Карибите
Поаѓање 19.02.2023.
Од Ла Романа
7 ноќи / 8 дена
Од 149 €

 

Коста Тоскана
Емирати
Поаѓање 20.01.2023.
Од Дубаи
7 ноќи / 8 дена
Од 179 €

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: