Пребарување

Внесете клучни зборови:

Еднодневни екскурзии во Македонија

Прочка

Прочка

ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО:

08:00 ч. Поаѓање на групата од паркингот спорти хотел Холидеј Инн во Скопје.
10:00 ч. Пристигнување во манастирот Св. Јован Бигорски. По повод големиот христијански празник, Велики поклади-Прочка, македонското древно светилиште „Свети Јован Крстител“, попознат како Бигорски манастир, секоја година собира голем број на верници.
Можност за ручек во познатиот ресторан “Куќата на Мијаците”, кој е изграден по идеја на игуменот на Бигорскиот Манастир, Архимандрит отец Партениј и е олицетворение на богатата мијачка традиција, култура и архитектура
16:00 ч. Поаѓање назад кон Скопје.


Цена на аранжманот: 450,00 мкд
термин: 01.03.2020


ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО: 
- Автобуски превоз на дадена релација
- Придружник на патувањето 

НАПОМЕНА:
- За реализација на аранжманот, потребен е миниум од 50 патници.
- За овој аранжман важат општите услови на патување на СКТМ

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: