Пребарување

Внесете клучни зборови:

Wellnes and Spa

Св.Никола 3* - Сандански

Св.Никола 3* - Сандански

 

 

 

 

 

 

Во подножјето на Пирин планина, во центарот на градот Сандански се наоѓа хотел Свети Никола. СПА центарот на хотел “Свети Никола” се напојува со минерална вода 75 ° С од  природен извор. Минералната вода во комбинација со уникатната клима на градот нуди можност за вистинска релаксација.
Хотелот има 63 двокреветни соби, 21 еднокреветни соби и 7 апартмани.
Располага со:
СПА центар: затворен базен со минерална вода, сауна, римска бања, солна соба, фитнес;
Безжичен интернет;
Снек бар,
Пиано бар,
Основен ресторан,
Ресторан Плумари,
Конференциска сала  ….

Еднодневен пакет „Неделен Спа релакс”  (полупансион)

 

Сместување 1DBL standard 1DBL clasic
1adl 46 56
1adl+1chd ( дo 12г.) 52 70
2adl 60 82
2adl+1chd ( дo 4г.) 60 82
2adl+1chd ( дo 12г. ) 68 92

                                                                Цени вo €, се плаќа вo денари 1€ = 62 мкд

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:
1 ноќевање со појадок и вечера
салата бар / салата по ваш избор во ресторанот на хотелот за време на вечерата (од 19 до 21 ч.);
шише локално вино во собата при пристигнувањето;
користење на СПА центар со затворен  базен со минерална вода , сауна, римска бања, солена  соба и фитнес;
бесплатен интернет; обезбеден паркинг;
доцна одјавување од собите  (доколку е можно);
туристичко осигурување, туристичка такса и ДДВ.

 

     Двoдневен пакет  City Break”  (ноќевање со појадок)

Сместување 1DBL standard 1DBL clasic studio
1adl 76 98 194
1adl+1chd ( дo 12г.) 88 112 194
2adl 102 132 194
2adl+1chd ( дo 4г.) 102 132 194
2adl+1chd ( дo 12г. ) 116 152 194
3ADL x x 194

                                                                Цени вo €, се плаќа вo денари 1€ = 62 мкд

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:
2 ноќевања со појадок ;
салата бар / салата по ваш избор во ресторанот на хотелот за време на вечерата (од 19 до 21 ч.);
користење на СПА центар со затворен  базен со минерална вода , сауна, римска бања, солена  соба и фитнес;
бесплатен интернет; обезбеден паркинг;
туристичко осигурување, туристичка такса и ДДВ.

 

Двoдневен  СПА пакет  City Break Plus”  (полупансион)

Сместување 1DBL standard 1DBL clasic
1adl 110 124
1adl+1chd ( дo 12г.) 134 174
2adl 158 204
2adl+1chd ( дo 4г.) 158 204
2adl+1chd ( дo 12г. ) 188 240

                                                                Цени вo €, се плаќа вo денари 1€ = 62 мкд

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:
2 ноќевања со појадок ;
2 вечери на сет мени и салата бар / салата по ваш избор во ресторанот на хотелот за време на вечерата (од 19 до 21 ч.);
1 класична масажа во текот на работно време;
користење на СПА центар со затворен  базен со минерална вода , сауна, римска бања, солена  соба и фитнес;
бесплатен интернет; обезбеден паркинг;
туристичко осигурување, туристичка такса и ДДВ.

 

   Тридневен пакет  “Fresh Spring”     (ноќевање со појадок)

Сместување 1DBL standard 1DBL clasic studio
1adl 106 136 268
1adl+1chd ( дo 12г.) 104 130 268
2adl 122 152 268
2adl+1chd ( дo 4г.) 122 152 268
2adl+1chd ( дo 12г. ) 144 184 268
3ADL x x 268

                                                                Цени вo €, се плаќа вo денари 1€ = 62 мкд

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:
3 ноќевања со појадок ;
салата бар / салата по ваш избор во ресторанот на хотелот за време на вечерата (од 19 до 21 ч.);
користење на СПА центар со затворен  базен со минерална вода , сауна, римска бања, солена  соба и фитнес;
бесплатен интернет; обезбеден паркинг;
туристичко осигурување, туристичка такса и ДДВ.

Петдневен пакет  “Relax “         (ноќевање со појадок)

Сместување 1DBL standard 1DBL clasic studio
1adl 138 178 358
1adl+1chd ( дo 12г.) 168 206 358
2adl 198 244 358
2adl+1chd ( дo 4г.) 198 244 358
2adl+1chd ( дo 12г. ) 238 296 358
3ADL x x 358

                                                                Цени вo €, се плаќа вo денари 1€ = 62 мкд

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:
5 ноќевања со појадок ;
салата бар / салата по ваш избор во ресторанот на хотелот за време на вечерата (од 19 до 21 ч.);
користење на СПА центар со затворен  базен со минерална вода , сауна, римска бања, солена  соба
и фитнес;
терапија – бања со алги или морскa сол – еднаш за време на престојот;
бесплатен интернет; обезбеден паркинг;
туристичко осигурување, туристичка такса и ДДВ.

Седумдневен пакет  Spa&Active       (ноќевање со појадок)

Сместување 1DBL standard 1DBL clasic studio
1adl 174 222 430
1adl+1chd ( дo 12г.) 210 258 430
2adl 248 304 430
2adl+1chd ( дo 4г.) 248 304 430
2adl+1chd ( дo 12г. ) 302 376 430
3ADL x x 430

                                                                Цени вo €, се плаќа вo денари 1€ = 62 мкд

 Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:
7 ноќевања со појадок ;
салата бар / салата по ваш избор во ресторанот на хотелот за време на вечерата (од 19 до 21 ч.);
користење на СПА центар со затворен  базен со минерална вода , сауна, римска бања, солена  соба
и фитнес;
делуна масажа – еднаш за време на престојот;
бесплатен интернет; обезбеден паркинг;
туристичко осигурување, туристичка такса и ДДВ

Десетдневен пакет  Wellness”    (ноќевање со појадок)

Сместување 1DBL standard 1DBL clasic studio
1adl 244 302 616
1adl+1chd ( дo 12г.) 282 340 616
2adl 333 400 616
2adl+1chd ( дo 4г.) 333 400 616
2adl+1chd ( дo 12г. ) 410 502 616
3ADL x x 616

                                                                Цени вo €, се плаќа вo денари 1€ = 62 мкд

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:
10 ноќевања со појадок ;
салата бар / салата по ваш избор во ресторанот на хотелот за време на вечерата (од 19 до 21 ч.);
користење на СПА центар со затворен  базен со минерална вода , сауна, римска бања, солена  соба
и фитнес;
делумна масажа – еднаш за време на престојот и терапија – бања со алги или морскa сол – еднаш за време на престојот;
бесплатен интернет; обезбеден паркинг;
туристичко осигурување, туристичка такса и ДДВ

 

 Четиринадесетдневен  пакет  Vital”     (ноќевање со појадок)

Сместување 1DBL standard 1DBL clasic studio
1adl 280 394 860
1adl+1chd ( дo 12г.) 352 458 860
2adl 416 538 860
2adl+1chd ( дo 4г.) 416 538 860
2adl+1chd ( дo 12г. ) 524 682 860
3ADL x x 860

                                                                Цени вo €, се плаќа вo денари 1€ = 62 мкд

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:
14 ноќевања со појадок ;
салата бар / салата по ваш избор во ресторанот на хотелот за време на вечерата (од 19 до 21 ч.);
користење на СПА центар со затворен  базен со минерална вода , сауна, римска бања, солена  соба
и фитнес;
делумна масажа – еднаш за време на престојот и терапија – бања со алги или морскa сол – еднаш за време на престојот;
бесплатен интернет; обезбеден паркинг;
туристичко осигурување, туристичка такса и ДДВ

Цените се изразени во ЕУР, се плаќа исклучиво во денари по дадениот курс

Пакетите важат од 01.01.20 до 31.12.20 година освен за  семинари, конгреси  и државни празници 

 

Hotel Sv.Nikola – Sandanski

Располага со 63 двокреветни, 21 еднокреветни соби и 7 апартмани. Сите соби и апартмани се модерно опремени, опремени со кабловска телевизија, телефон со директна телефонска линија,мини бар, безжичен интернет, централна климатизација, бања.
За своите најмлади посетители, хотелот нуди детско катче. Хотелот се напојува со хипертермална минерална вода – (75 ° С од бушење). Водата се препорачува за лекување на болести на мускулно-скелетниот систем, респираторни заболувања, болести на периферниот нервен систем.

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ!!!!!

Ловиште  „Куклинска чешма“  се наоѓа во селото Пирин / Сандански, 55 км од градот Сандански. Ловиштето се протега на површина од 1500  хектар и се пристигнува по асфалтен пат. Успех  за  лов на дива свиња, тука е  загарантиран, можи да се сретната  змии, волци и лисици. Постои можност да се лови и пастрмка. Гостите на ловиштето  се сместени во луксузната ловечка куќа, која се наоѓа во ловиштето на 1050 м. Има 5 двокреветни соби, од кои секој има сопствена бања а тука е  и луксузна таверна со добра храна.

Ние обезбедуваме возач и транспорт.

Комплексот Свети Врач   е бившата градска бања на градот Сандански. По големиот ремонт и реконструкција, во декември 2015 година, повторно  се отвараат вратите  за жителите и гостите
на градот. Се  снабдува  со минерална вода која извира од 400 метри.  Регионот на Сандански е познати  по многуте извори со високи температурни , кои се применувале и ценеле и во римско време. Нивната температура е различна и достигнува до 83 ° C.

Винарската визба “Хамам” е новоотворениот ресторан, дел од Спа комплекс Свети Врач. Во  пријатна атмосфера можете да уживате во широк спектар на различни вина , како од локални производители, така и увозни од целата земја. Со виното ние  ќе ви понудиме најразлични  предјадења од нашата кујна – месо, морски плодови, различни видови сирење. Ние исто така нудиме пици, салати  и десерти. Работно време од 08:00 до 23:00 часот, за да можете да не посетите  од сабајле со  вашето утринско кафе, за ручек или за вечера. Нашиот персонал, кој ги има своите вештини од  Спа Хотелот Св. Никола, се на ваше располагање.

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: