Пребарување

Внесете клучни зборови:

Еднодневни екскурзии во Македонија

Струмички Карневал

Струмички Карневал

ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО:
09:00 ч. Поаѓање од пред хотелот Холидеј Инн во Скопје.
12:00 ч. Пристигнување во Струмица каде и оваа 2020 година Традиционалниот струмички карневал ќе се одржи. Во текот на целиот ден е планирана  богата и разновидна програмска содржина на плоштадот, улиците и локалите низ Струмица. Како и секогаш, пред главната вечер ќе се одржи познатиот маскенбал на кој ќе се изберат принцот и принцезата кои ќе ја предводат карневалската поговорки.
19:00 ч. Враќање назад кон Скопје.


Цена на аранжманот: 600,00 мкд
термин: 29.02.2020


ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО: 
- Автобуски превоз на дадена релација
- Придружник на патувањето 
 
НАПОМЕНА:
- За реализација на аранжманот, потребен е миниум од 50 патници
- За овој аранжман важат општите услови на патување на СКТМ.

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: