Пребарување

Внесете клучни зборови:

НОВА ГОДИНА 2024

ТУРА ВО ПОРТУГАЛИЈА 30.12.2023

ТУРА ВО ПОРТУГАЛИЈА 30.12.2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Португалија
ПОРТУГАЛСКА ТУРА 30.12.2023.
ПОРТО - КОИМБРА - АЛКОБАСА - ЛИСАБОН

Полетување: 30 декември 2023 година / Враќање: 06 јануари 2024 година
8 дена (7 ноќевања) - со авион и автобус

ПРВА МИНУТА ПОПУСТ ОД 70 € ПО ЛИЦЕ ЗА ПЛАЌАЊА ДО 1 1 ОКТОМВРИ. ЗАКАЖАНО ЗА ПОНУДАТА ЗА ПРВАТА МИНУТА. НЕ ВАЖИ ЗА ДОПОЛНУВАЊЕТО ЗА ЕДИНСТВЕНА СОБА.

newwaysoftravel Превземи целосна понуда