Пребарување

Внесете клучни зборови:

# ДОМА СИ Е ДОМА

Туто Јанче/Галичник

Туто Јанче/Галичник

 

 

 

Хотел Туто 3* – Јанче, Маврово

ОПИС:

Хотел Туто се наоѓа во Јанче, во срцето на Националниот Парк Маврово, во општината Маврово-Ростуште. Се наоѓа на пазувите на Бистра, во близина на манастирот Св. Јован Бигорски. Хотелот нуди прекрасен панорамски поглед на планините со околината и на селото Јанче со старите куќи кои се направени од камен и дрво.

ЦЕНОВНИК:

  Ноќевање со појадок
Еднокреветна соба 30 ЕУР
Двокреветна соба 50 ЕУР
Трокреветна соба 60 ЕУР

Цената вклучува:

Цената НЕ вклучува:

Доплата и попусти:

 

Хотел Туто, село Јанче Хотел Туто, село ЈанчеХотел Туто, село Јанче

You are currently viewing Хотел Туто 3* – Јанче, Маврово 2021

 

 

 

 

 

Куќите во Галичник и во Јанче се комплетни архитектонски творби, кои се засновани на логична просторна организираност, рационални и одмерени во надворешниот изглед.
Со галичките и јанечките куќи се исткаени градот и предградието. Тие мајсторски творби го смируваат зеленилото околу себе и планинскиот амбиент и ја ублажуваат напнатоста на стрмниот терен.
Овие епитети за село Јанче се доволен предизвик за негова посета во престојните пролетни и леетни месеци, кога престојот во овој регион е посебно атрактивен бидејќи природата нуди многу.

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: