Пребарување

Внесете клучни зборови:

# ДОМА СИ Е ДОМА

Хотел АРЕНА ТЕТЕКС 3* Попова Шапка

Хотел АРЕНА ТЕТЕКС 3* Попова Шапка

 

 

 

 

Попова Шапка се наоѓа на најниската точка од центарот. Има мал ограничен капацитет кој овозможува домашен амбиент. Традиционална кујна. Одлично место за одмор.

Пакет Полн пансион
3 ноќевања 3.900 ден.
5 ноќевања 6.500 ден.
7 ноќевања 9.100 ден.

 

Дадената цена е по лице за 1 ноќевање и вклучува :

Доплата за туристичка такса – 40 ден по лице на ден (се плаќа во агенција)

Редовен ценовник

Овие цени важат од 01.11.2020-20.12.2020

Тип на услуга Цена
Полн пансион 1600 ден.

 

Дадената цена е по лице за 1 ноќевање и вклучува :

Доплата за туристичка такса – 40 ден по лице на ден (се плаќа во агенција)

Плаќањето се врши во денарска противвредност