Пребарување

Внесете клучни зборови:

# ДОМА СИ Е ДОМА

ХОТЕЛ МОНТАНА ПАЛАС – КРУШЕВО

ХОТЕЛ МОНТАНА ПАЛАС – КРУШЕВО

 

 

 

 

 

 

 

 

www.montana.mk

Хотел Монтана Палас 4**** се наоѓа на 600 метри од ски-жичарата, на 500 метри од центарот на градот.

Хотелот располага со 77 соби, беспалтен интернет клима.

Хотелски содржини: ресторан, бар, сала за конференции, летна тераса, планинарење, планински велосипедизам, параглајдинг, качување по карпи, караоке пеинтбол.

Цена на ден по лице

 Тип на соба 

  услуга  

  ЦЕНА  

1/1

НП

1740 денари

1/2

НП

1440 денари

1/3

НП

1280 денари

1/1

ПП

2240 денари

1/2

ПП

1840 денари

1/3

ПП

1680 денари

1/1

ПА

2740 денари

1/2

ПА

2340 денари

1/3

ПА

2180 денари

Услови за деца:
- Дете до 3 години бесплатно
- 1 дете од 3 до 10 години плаќа 50%,
- 2-ро дете од 0-3 години бесплатно