Пребарување

Внесете клучни зборови:

# ДОМА СИ Е ДОМА

ХОТЕЛ ПЕЛА - Св. Стефан, Охрид

ХОТЕЛ ПЕЛА - Св. Стефан, Охрид

 

 

 

 

 

 

 

 

Хотелот Пела сместен на брегот на Охридското Езеро, во тивка инспиративна борова шума со своите модерни хотелски содржини ви овозможува извонредни условли како за одмор и рекреација така и за организирање на разни работилници, презентации, семинари, симпозиуми, конгреси и други настани.

Хотел Пела Ви нуди климатизирани соби, со балкон, кабловска телевизија и интернет поврзување.

 

 Ноќевање со појадок 

 Полупансион

(појадок и вечера) 

 Дво(тро)креветна соба 

19.00 еур

24.00 еур

Еднокреветна соба

27.00 еур

32.00 еур