Пребарување

Внесете клучни зборови:

# ДОМА СИ Е ДОМА

Хотел Туто Јанче/Галичник

Хотел Туто Јанче/Галичник

 

 

 

Кога се патува од Гостивар кон Дебар, од левата страна на патот под Бистра не може а да не се забележи селото Јанче со својата прекрасна архитектура.

Водејќи се од се ова еден наш Македонец, повратник од печалба направи традиционален македонски рај и привлекува туристи во селото Јанче. Хотел „ТУТО“ нов и современ хотел идеален за одмор и повеќедневен престој. Нуди низа услуги по високи стандарди.

- Еднокреветна соба 30 ЕУР со вклучен појадок;

- Двокреветна соба 50ЕУР со вклучен појадок;

- Трокреветна соба 60ЕУР со вклучен појадок;

Доплата за полупансион 38ЕУР од лице, полнпансион 50ЕУР од лице.

 

Хотел Туто, село Јанче Хотел Туто, село ЈанчеХотел Туто, село Јанче

 

 

 

 

 

Куќите во Галичник и во Јанче се комплетни архитектонски творби, кои се засновани на логична просторна организираност, рационални и одмерени во надворешниот изглед.
Со галичките и јанечките куќи се исткаени градот и предградието. Тие мајсторски творби го смируваат зеленилото околу себе и планинскиот амбиент и ја ублажуваат напнатоста на стрмниот терен.
Овие епитети за село Јанче се доволен предизвик за негова посета во престојните пролетни и леетни месеци, кога престојот во овој регион е посебно атрактивен бидејќи природата нуди многу.

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: