Пребарување

Внесете клучни зборови:

ШПАНИЈА 2023

ШПАНИЈА ЛЕТО 2023 - ДИРЕКТНИ ЛЕТОВИ

ШПАНИЈА ЛЕТО 2023 - ДИРЕКТНИ ЛЕТОВИ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ШПАНИЈА
 

Шпанија е јужноевропска земја на Пиринејскиот Полуостров. Се граничи со Португалија на запад и со Франција и Андора на североисток. Се отвора кон Средоземното Море на југ и исток и Атлантскиот океан на север и северозапад. Два архипелага се дел од Шпанија: Балеарските Острови во Средоземното Море и Канарските Острови во Атлантскиот Океан. Сеута и Мелила, две енклави на северот на африканскиот континент со статус на автономни градови, како и Ливија, енклава на француските Пиринеи, исто така припаѓаат на шпанската држава. Оваа разновидна земја е магнет за туристи од целиот свет. Прекрасни плажи, од Галиција до брегот на Коста дел Сол, снежните врвови на Пиринеите, убавината на Андалузија со уникатен спој на култура проткаена со многу влијанија, магијата на главниот град Мадрид и космополитизмот на Барселона со уникатните дела на Гауди, борби со бикови, фламенко и што уште не.

 

КОСТА БРАВА

 

 

 

КОСТА ДЕЛ СОЛ

 

MAJORKA

ТЕНЕРИФЕ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

КОСТА БРАВА

ПОАЃАЊА ОД 29.06.-07.09.2023 год. ЗА 11 ДЕНА, ВО АВИОН   

КОСТА ДЕЛ СОЛ

ПОАЃАЊА ОД 29.06.-17.08.2023 год. НА 11.8 ДЕНА

МАЈОРКА

ПОАЃАЊА ОД 17.06.-09.09.2022 год. НА 12/11 ДЕНА

ТЕНЕРИФЕ

ПОАЃАЊЕ: 08.11.2022. 8 ДЕНА, СО АВИОН