Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2020/2021

ЈАТ Апартмани Копаоник

ЈАТ Апартмани Копаоник

 

 

 

 

 

 

Апартманите Јат се наоѓаат во центарот на туристичкиот центар Копаоник, на надморска височина од 1780 м. Веднаш над зградата се наоѓа хотелот КЛУБ А Путник. Апартманите се наоѓаат во близина на ски патеките.

 

 

 

 

JAT APARTMANI (Центар)

 

 Цените се дадени во ЕУР по Студио / Апартман за 7 ноќи

 -10% попуст за уплата до 15.11.2020

 

 Период 

 29.Нов 

20.Дек

 20.Дек 

27.Дек

 27.Дек 

03.Jан

 03.Jан 

10.Jан

   10. Jан    

  17. Jан   

 17. Jан

24.Jан  

 24.Jан 

31.Jан  

 31.Јан 14.Фев 

 14.Фев 

21.Фев 

 21.Фев 

28.Фев

 28.Фев 

14.Мар

 15.Mар 

05.Aпр

Бр на ноќи

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

Тип на Соба

Mах Лица

 

Акција 7=6 1 ноќ ГРАТИС

Пресметани во цена

0+1 / A

2

324

342

568

355

340

355

305

540

440

419

265

230

2+0 / B

2

340

404

616

371

347

371

319

586

481

458

291

264

1+1 / C

3

371

441

664

403

363

403

342

631

497

474

311

271

2+1 / D

4

442

485

703

489

458

489

416

668

605

577

379

277

3+1 / E

5

489

678

1,090

616

521

616

526

1,036

680

647

413

379

4+1 / F

6

553

754

1,204

664

608

664

571

1,143

780

742

494

440

 

Цената вклчува:

  • Наем на Стдуио / Апартман за 7 ноќи
  • Помалку ноќи од 7 дена исклучиво на барање.

Доплати:

· Полупансион (Појадок и Вечера) -17 Еur по лице на ден за возрасни; Полнпансион (Појадок,Ручек и Вечера) - 26 eur по лице на ден за возрасни; Деца 2-10 години добиваат 50% попуст; Деца до 2 години ГРАТИС
За уплата на 7 полупансиони - 1 гратис

· Туристичка такса и хотелско осигурување се наплаќа на рецепција; Возрасни:1,2 eur ;Деца 7-15 години 0,8 eur. Деца до 7 години ГРАТИС

· Хотелско осигурување 0,2 Еур по лице на ден