Пребарување

Внесете клучни зборови:

# ДОМА СИ Е ДОМА

#Дома си е дома

#Дома си е дома

Прошетај надвор, види нешто друго, а сепак биди дома.  Тесните улици на стар град, боемските кафани покрај езеро, дуќаните, постарата чаршија, широките плажи од Ливадиште до Градиште, ви нудат место за незаборавно летно доживување.

Како еден од нај старите цивилизации во светот, Охрид е перфектна дестинација за секаков вид туристи. Од класичните градски разгледи, до адреналинските екскурзии по планините,Охрид има нешто за сечиј вкус.

4 или 7 дневен летен одмор на oхридското крајбрежје збогатено со културни искуства, сместување во приватносместување или хотел по ваш избор; цена по лице.

newwaysoftravel Превземи целосна понуда   

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: