Пребарување

Внесете клучни зборови:

Крстарења

22 ДЕКЕМВРИ 2023 ГОДИНА, Јамајка, Турските Острови, Доминиканска Република

22 ДЕКЕМВРИ 2023 ГОДИНА, Јамајка, Турските Острови, Доминиканска Република

 

 

 

 

 

 

7 дена од Санто Доминго (Доминиканска Република)

БРОД Коста Пацифика
ВРЕМЕТРАЕЊЕ 7 дена
ПОАЃАЊЕ 22.12.2023
од 1.238 евра ЗА за 2 возрасни лица по кабина
ДЕТАЛИ ЗА МАРШРУТАТАЈамајка, Турските Острови, Доминиканска Република
 

Детали за маршрутата

Ден Датум Пристаниште Пристигнување Поаѓање
1 22-12 петок Санто Доминго (Доминиканска Република) - 23:59
2 23-12 саб Крстарење - -
3 24-12 нед Очо Риос (Јамајка) 07:00 часот 15:00 часот
4 25-12 пон Гранд Туркс (Турските острови) 14:00 часот 20:00 часот
5 26-12 вт Amber Cove (Доминиканска реп.) 08:00 часот 18:00 часот
6 27-12 сред Самана (Доминиканска Република) 08:00 часот 18:00 часот
7 28-12 чет Островот Каталина (Доминиканска Република) 08:00 часот 18:00 часот
8 29-12 пр Санто Доминго (Доминиканска Република) 08:00 часот

-