Пребарување

Внесете клучни зборови:

Мај 2021

24-ти Мај Пакети \ Црна Гора

24-ти Мај Пакети \ Црна Гора

 

 

 

 

 

 

24-ти Мај / Св.Кирил и Методиј
Специјални Пакети – Црна Гора
Термин 21.05-24.05.2021

 1.Slovenska Plaza 3+* Budva
Цена по лице за пакет од 3 ноќи 89€ / Ноќевање со Појадок

2.Hotel Moskva 4*- Budva
Цена по лице за пакет од 3 ноќи 89€ / Ноќевање со Појадок

3.Bracera Hotel 4*- Budva
Цена по лице за пакет од 3 ноќи 105€ / Ноќевање со Појадок

4.Iberostar Slavija Hotel 5*- Budva
Цена по лице за пакет од 3 ноќи 117€ / Појадок и Вечера
5.Ami Hotel 5*- Petrovac
Цена по лице за пакет од 3 ноќи 117€ / Ноќевање со Појадок

6.Мediteran Hotel 4*- Becici
Цена по лице за пакет од 3 ноќи 117€ / Појадок и Вечера

7.Мontenegro Beach Resort 4*- Becici
Цена по лице за пакет од 3 ноќи 126€ / All Inclusive

8.Avala Resort & Villas 4+*Budva
Цена по лице за пакет од 3 ноќи 147€ / Ноќевање со Појадок

9.Vivid Blue Serenity Resort 5*- Rezervici
Цена по лице за пакет од 3 ноќи 147€ / Ноќевање со Појадок

10.Iberostar Bellvue 4+*- Becici
Цена по лице за пакет од 3 ноќи 179€ / All Inclusive

11.Splendid Hotel Beach Resort 5*- Becici
Цена по лице за пакет од 3 ноќи 198€ / Ноќевање со Појадок

12.Palma Hotel 4* - Tivat
Цена по лице за пакет од 3 ноќи 129€ / Ноќевање со Појадок.

Прекрасна обала, убавото море, прекрасни плажи, сонце, убави луѓе... не е случајно што Будва и будванската ривиера важат за едно од најпривлечните туристички места.! Ридестите предели, монументалната архитектура, прекрасните домашни вина и храна, живописни плоштатчиња се само дел од нештата што ја прават Будва прекрасна.

Околу Будва има бројни мали села кои вреди да се посетат - со фантастична архитектура, тесни улички богати со цвеќе, убави цркви, и неверојатен поглед на море - тие претставуваат уживање за сите сетила. “Будванската ривиера“ ги нуди 35-те најпознати плажи на Јадранот (Јаз, Плоче, Трстено, Могрен, Словенска плажа, Бечичи, Милочер, Св.Стефан...)

Списокот на убавини што можете да ги видите во Будва и регионот околу неа е долг, но она што е сигурно е дека овој медитерански рај нема да ве остави рамнодушни.

newwaysoftravel Превземи целосна понуда

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: