Пребарување

Внесете клучни зборови:

Крстарења

3 дена Бисери на Егејското Море

3 дена Бисери на Егејското Море

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кратко крстарење (среда до сабота) со Celestyal Olympia 3* и поаѓање од Лаврион (Атина). Кратките маршрути на Celestyal Cruises се добра опција за одмор, мало патување за долг викенд без да мора да одите на долг одмор. Секој петок бродот за крстарење го напушта пристаништето во Лаврион и се упатува кон бреговите на прекрасните егејски острови Миконос, Патмос, Крит и Санторини, како и кон бреговите на Турција на екскурзија до античкиот град Ефес. Во цената се вклучени сите такси, некои пијалоци и ваучер за попуст за екскурзии на брегот. 

 

 

 

 

 

 

 

Датум

без прозорец

со прозорец

со балкон

кабина

31.03.2023 година

         

399 евра 299 евра

389 евра

859 евра

689 евра

 

04.07.2023 година

         

399 евра 299 евра

389 евра

859 евра

689 евра

 

14.04.2023 година

         

399 евра

469 евра

859 евра

689 евра

 

21.04.2023 година

         

399 евра

469 евра

859 евра

689 евра

 

28.04.2023 година

         

399 евра

469 евра

859 евра

689 евра

 

05.05.2023 година

         

399 евра

469 евра

859 евра

689 евра

 

12.05.2023 година

         

459 евра

539 евра

1099 евра

879 евра

 

19.05.2023 година

         

459 евра

539 евра

1099 евра

879 евра

 

26.05.2023 година

         

459 евра

539 евра

1219 евра

979 евра

 

06.02.2023

         

459 евра

539 евра

1099 евра

879 евра

 

06.09.2023 година

         

459 евра

539 евра

1219 евра

979 евра

 

16.06.2023 година

         

459 евра

539 евра

1219 евра

979 евра

 

23.06.2023

         

459 евра

539 евра

1219 евра

979 евра

 

30.06.2023 година

         

459 евра

539 евра

1219 евра

979 евра

 

07.07.2023 година

         

459 евра

539 евра

1099 евра

879 евра

 

14.07.2023 година

         

459 евра

539 евра

1099 евра

879 евра

 

21.07.2023 година

         

459 евра

539 евра

1099 евра

879 евра

 

28.07.2023 година

         

459 евра

539 евра

1099 евра

879 евра

 

04.08.2023

         

399 евра

469 евра

859 евра

689 евра

 

11.08.2023 година

         

459 евра

539 евра

859 евра

689 евра

 

18.08.2023 година

         

459 евра

539 евра

859 евра

689 евра

 

25.08.2023 година

         

399 евра

469 евра

859 евра

689 евра

 

01.09.2023 година

         

459 евра

539 евра

1099 евра

879 евра

 

09.08.2023

         

459 евра

539 евра

1099 евра

879 евра

 

15.09.2023 година

         

459 евра

539 евра

1219 евра

979 евра

 

22.09.2023 година

         

459 евра

539 евра

1219 евра

979 евра

 

29.09.2023 година

         

459 евра

539 евра

1219 евра

979 евра

 

13.10.2023 година

         

459 евра

539 евра

1099 евра

879 евра

 

20.10.2023 година

         

459 евра

539 евра

1099 евра

879 евра

 

27.10.2023 година

         

399 евра 299 евра

389 евра

859 евра

689 евра

 

 

 

ДЕН

ТОЧКА

ЗЕМЈА

ПРИСТИГНУВАЊЕ

ПОАЃАЊЕ

 

1

Атина (Лаурион)

Грција

-

13:00 часот

 

1

Миконос

Грција

18:00 часот

23:00 часот

 

2

Кушадаси (Ефес)

Турција

07:00 часот

13:00 часот

 

2

Патмос

Грција

16:30 часот

21:30 часот

 

3

Крит (Хераклион)

Грција

07:00 часот

12:00 часот

 

3

Санторини

Грција

16:30 часот

21:30 часот

 

4

Атина (Лаурион)

Грција

06:00 часот

-

newwaysoftravel Превземи целосна понуда