Пребарување

Внесете клучни зборови:

Крстарења

7 ДЕНА ИДИЛИЧНИТЕ ГРЧКИ ОСТРОВИ ОД СОЛУН

7 ДЕНА ИДИЛИЧНИТЕ ГРЧКИ ОСТРОВИ ОД СОЛУН

 

 

 

 

 

 

 

Лого на Celestyal Cruises

Бонус екскурзијаОва седумдневно крстарење со Celestyal Itinerary нуди една од најатрактивните и најубавите тури на грчките острови. Ќе имате можност да се нурнете во убавината на островите Санторини, Крит, Милос и Миконос.  Понудата вклучува  неколку пијалоци  на бродот, трансфер од пристаништето Миконос до центарот на градот, сите даноци на бродот и ваучер од 75 евра за  екскурзии на брегот  на англиски јазик.

 

ЦЕНИТЕ

Ова се најниските цени за наведените датуми на пловење и тип на кабина. Прикажаните цени се по лице за двајца возрасни во кабина.
Во случај на најавени промоции и попусти, цените се прикажуваат со веќе пресметаниот попуст.
Изберете датум на поаѓање за да продолжите на следниот екран, каде што ќе можете да ја проверите конечната цена за сите патници и да испратите барање.

 

 

Датум

без прозорец

со прозорец

кабина

16.04.2023 година

       

599 евра

779 евра

1359 евра

 

23.04.2023

       

599 евра

779 евра

1359 евра

 

30.04.2023 година

       

789 евра

919 евра

1359 евра

 

07.05.2023 година

       

789 евра

919 евра

1359 евра

 

14.05.2023 година

       

789 евра

919 евра

1359 евра

 

21.05.2023 година

       

789 евра

919 евра

1359 евра

 

28.05.2023

       

789 евра

919 евра

1359 евра

 

04.06.2023

       

919 евра

1069 евра

1709 евра

 

11.06.2023 година

       

919 евра

1069 евра

1709 евра

 

18.06.2023 година

       

919 евра

1069 евра

1709 евра

 

25.06.2023 година

       

919 евра

1069 евра

1709 евра

 

07.02.2023 година

       

919 евра

1069 евра

1709 евра

 

09.07.2023

       

919 евра

1069 евра

1709 евра

 

16.07.2023 година

       

919 евра

1069 евра

1709 евра

 

23.07.2023 година

       

789 евра

919 евра

1359 евра

 

30.07.2023 година

       

789 евра

919 евра

1359 евра

 

06.08.2023 година

       

789 евра

919 евра

1359 евра

 

13.08.2023 година

       

789 евра

919 евра

1359 евра

 

20.08.2023 година

       

919 евра

1069 евра

1359 евра

 

27.08.2023 година

       

919 евра

1069 евра

1359 евра

 

03.09.2023

       

919 евра

1069 евра

1709 евра

 

24.09.2023 година

       

919 евра

1069 евра

1889 €

 

01.10.2023 година

       

919 евра

1069 евра

1889 €

 

08.10.2023 година

       

919 евра

1069 евра

1889 €

 

 

ДЕН

ТОЧКА

ЗЕМЈА

ПРИСТИГНУВАЊЕ

ПОАЃАЊЕ

2

Солун

Грција

на сидро

19:00 часот

3

Кушадаси (Ефес)

Турција

13:00 часот

21:00 часот

5

Крит (Хераклион)

Грција

07:00 часот

12:00 часот

5

Санторини

Грција

16:30 часот

23:59

6

Санторини

Грција

00:00 часот

02:00 часот

6

Миконос

Грција

08:00 часот

23:59

7

Миконос

Грција

00:00 часот

02:00 часот

7

Милош (Грција)

Грција

09:00 часот

19:00 часот

1

Атина (Пиреја)

Грција

07:00 часот

17:00 часот

8

Солун

Грција

10:00 часот

-