Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

Aktaia Boutique Hotel 3* Preveza

Aktaia Boutique Hotel 3* Preveza

AKTAIA BOUTIQUE HOTEL 3* AMMOUDIA                                  www.aktaiahotel.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА–НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

 

27.04-10.06

10.09-01.10

11.06-05.07

27.08-09.09

06.07-26.08

SINGLE ROOM

1Ad

65

82

112

1Ad+1ch(0-1)

65

82

112

DOUBLE ROOM

2Ad

65

82

112

3Ad

80

96

126

2Ad+1ch(0-1)

65

82

112

2Ad+1ch(2-11.99)

73

88

119

JUNIOR SUITE

2Ad

112

133

143

3Ad

126

147

157

3Ad+1ch(0-1)

126

147

157

3Ad+1ch(2-11.99)

134

154

164

2Ad+1ch(0-1)

112

133

143

2Ad+1ch(2-11.99)

119

139

149

2Ad+2ch(0-1)

112

133

143

2Ad+2ch(0-1)(2-11.99)

119

139

149

2Ad+2ch(2-11.99)

126

147

157

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА– ПОЛУПАНСИОН

SINGLE ROOM

1Ad

80

96

126

1Ad+1ch(0-1)

80

96

126

DOUBLE ROOM

2Ad

94

111

140

3Ad

123

138

169

2Ad+1ch(0-1)

94

111

140

2Ad+1ch(2-11.99)

108

124

155

JUNIOR SUITE

2Ad

140

161

171

3Ad

169

189

199

3Ad+1ch(0-1)

169

189

199

3Ad+1ch(2-11.99)

183

203

213

2Ad+1ch(0-1)

140

161

171

2Ad+1ch(2-11.99)

155

175

186

2Ad+2ch(0-1)

140

161

171

2Ad+2ch(0-1)(2-11.99)

155

175

186

2Ad+2ch(2-11.99)

169

189

199

Минимум престој

3

4

4

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа во агенција

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2019 EBD

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДА НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 5% ПОПУСТ