Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2021

APART & SPA ZONED 4*

APART & SPA ZONED 4*

 

 

 

 

 

 

Цените се ПО ЛИЦЕ, по ноќ, за минимум престој од 7 ноќи / 8 дена.
За пократок престој, се плаќа дополнителни 20%
Цената на KING APP е ПО АПАРТМАН, по ноќ
HB – полупансион, BB – ноќевање со појадок
 


Цената вклучува:


Цената не вклучува:

newwaysoftravel Превземи целосна понуда