Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2023

Apartmani KONACI SUNČANI VRHOVI – Kopaonik

Apartmani KONACI SUNČANI VRHOVI – Kopaonik

 

 

 

 

 

 

 

 

APARTMANI KONACI

ЦЕНИ ВО ЕВРА ЗА НАЕМ НА СТУДИО ВО ЕВРА ЗА НАВЕДЕН БРОЈ НОЌЕВАЊА

НАЕМ

Max pax

27.11

08.12

08.12

11.12

11.12
18.12

18.12 - 25.12

25.12 01.01

28.12 01.01

01.01

22.01

22.01

29.01

29.01

05.02

05.02

12.02

12.02

19.02

19.02 26.02

26.02

05.03

05.03

12.03

12.03

19.03

19.03 - 16.04

БР. НОЌИ

3

Ski open.

3

6

7

7

4

7

7

7

7

7

7

7

7

7

6

7

0+1 STD

2

108

186

108

280

309

784

576

784

644

580

602

700

644

602

542

372

280

309

1+1 STD

3

129

216

129

325

360

868

644

868

714

643

665

784

714

679

612

432

325

360

2+1 STD

4

144

234

144

370

410

959

716

959

798

719

714

959

840

714

643

468

370

410

3+1 STD

5

180

324

180

468

517

1.253

928

1.253

1.050

945

1.015

1.218

1.050

1.015

914

648

468

517

2+2 APP

6

216

354

216

542

599

1.428

1.072

1.428

1.218

1.096

1.162

1.428

1.288

1.162

1.045

708

542

599

Поусти пресметани во цена

 

-5%

-10%

 

 

 

 

-10%

 

 

 

 

-10%

7=6

-5%

-10%

ПОПУСТИТЕ СЕ ПРЕСМЕТАНИ ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ

ЦЕНИ ЗА ДНЕВЕН НАЕМ ВО ЕВРА ( НА БАРАЊЕ )

НАЕМ

Max pax

27.11

08.12

08.12

11.12

11.12
18.12

18.12 - 25.12

25.12 28.12

28.12 01.01

01.01

22.01

22.01 - 05.05

05.02

12.02

12.02

19.02

19.02 26.02

26.02

12.03

12.03

19.03

19.03 - 16.04

БР. НОЌИ

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

0+1 STD

2

36

62

36

49

112

144

112

92

86

100

92

86

62

49

1+1 STD

3

43

72

43

57

124

161

124

102

95

112

102

97

72

57

2+1 STD

4

48

78

48

65

137

179

137

114

102

137

120

102

78

65

3+1 STD

5

60

108

60

82

179

232

179

150

145

174

150

145

108

82

2+2 APP

6

72

118

72

95

204

268

204

174

166

204

184

166

118

95

 

 

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:

- Наем на студио / апартман;

- Wi-Fi

 

ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО:

- Туристичка такса 1€ за лице на ден; Деца 7-15 години 0,50€ по лице на ден; Деца 0-7 години ГРАТИС; (се наплаќа во агенција)

 

Услови за плаќање:

- При резервација се остава 30% депозит од вкупната вредност на аранжманот, а остаток 14 дена пред почеток на аранжманот.

 

Политика за откажување:

- Од датум на резервирање до 30 дена пред Chek In 10% пенали од вкупната вредност на резервацијата.

- 29-15 дена пред почеток на аранжманот 20% пенали од вкупната вредност на резервацијата.

- 14-8 дена пред почетокот на аранжманот 50% пенали од вкупната вредност на резервацијата.

- 7-1 дена пред почетокот на аранжманот 85% пенали од вкупната вредност на резервацијата.

-1-0 дена пред почетокот на аранжманот 100% пенали од вкупната вредност на резервацијата.

- Промена на термин се врши исклучиво во склоп на слободни места и мометални цени;

- Предвремено заминување од хотел се наплаќа 100% од резервацијата, не се рефондираа за неискористен дел.

 

 

 

 

 

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: