Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2024

Apartmani KONACI SUNČANI VRHOVI – Kopaonik

Apartmani KONACI SUNČANI VRHOVI – Kopaonik

 

 

 

 

 

 

 

 

APARTMANI KONACI

ЦЕНИ ВО ЕВРА ЗА НАЕМ НА СТУДИО ВО ЕВРА ЗА НАВЕДЕН БРОЈ НОЌЕВАЊА

НАЕМ

Max pax

27.11

08.12

08.12

11.12

11.12
18.12

18.12 - 25.12

25.12 01.01

28.12 01.01

01.01

22.01

22.01

29.01

29.01

05.02

05.02

12.02

12.02

19.02

19.02 26.02

26.02

05.03

05.03

12.03

12.03

19.03

19.03 - 16.04

БР. НОЌИ

3

Ski open.

3

6

7

7

4

7

7

7

7

7

7

7

7

7

6

7

0+1 STD

2

108

186

108

280

309

784

576

784

644

580

602

700

644

602

542

372

280

309

1+1 STD

3

129

216

129

325

360

868

644

868

714

643

665

784

714

679

612

432

325

360

2+1 STD

4

144

234

144

370

410

959

716

959

798

719

714

959

840

714

643

468

370

410

3+1 STD

5

180

324

180

468

517

1.253

928

1.253

1.050

945

1.015

1.218

1.050

1.015

914

648

468

517

2+2 APP

6

216

354

216

542

599

1.428

1.072

1.428

1.218

1.096

1.162

1.428

1.288

1.162

1.045

708

542

599

Поусти пресметани во цена

 

-5%

-10%

 

 

 

 

-10%

 

 

 

 

-10%

7=6

-5%

-10%

ПОПУСТИТЕ СЕ ПРЕСМЕТАНИ ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ

ЦЕНИ ЗА ДНЕВЕН НАЕМ ВО ЕВРА ( НА БАРАЊЕ )

НАЕМ

Max pax

27.11

08.12

08.12

11.12

11.12
18.12

18.12 - 25.12

25.12 28.12

28.12 01.01

01.01

22.01

22.01 - 05.05

05.02

12.02

12.02

19.02

19.02 26.02

26.02

12.03

12.03

19.03

19.03 - 16.04

БР. НОЌИ

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

0+1 STD

2

36

62

36

49

112

144

112

92

86

100

92

86

62

49

1+1 STD

3

43

72

43

57

124

161

124

102

95

112

102

97

72

57

2+1 STD

4

48

78

48

65

137

179

137

114

102

137

120

102

78

65

3+1 STD

5

60

108

60

82

179

232

179

150

145

174

150

145

108

82

2+2 APP

6

72

118

72

95

204

268

204

174

166

204

184

166

118

95

 

 

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:

- Наем на студио / апартман;

- Wi-Fi

 

ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО:

- Туристичка такса 1€ за лице на ден; Деца 7-15 години 0,50€ по лице на ден; Деца 0-7 години ГРАТИС; (се наплаќа во агенција)

 

Услови за плаќање:

- При резервација се остава 30% депозит од вкупната вредност на аранжманот, а остаток 14 дена пред почеток на аранжманот.

 

Политика за откажување:

- Од датум на резервирање до 30 дена пред Chek In 10% пенали од вкупната вредност на резервацијата.

- 29-15 дена пред почеток на аранжманот 20% пенали од вкупната вредност на резервацијата.

- 14-8 дена пред почетокот на аранжманот 50% пенали од вкупната вредност на резервацијата.

- 7-1 дена пред почетокот на аранжманот 85% пенали од вкупната вредност на резервацијата.

-1-0 дена пред почетокот на аранжманот 100% пенали од вкупната вредност на резервацијата.

- Промена на термин се врши исклучиво во склоп на слободни места и мометални цени;

- Предвремено заминување од хотел се наплаќа 100% од резервацијата, не се рефондираа за неискористен дел.

 

 

 

 

 

 

// $(".covid19").on('click', function() { // $(".covid19").fadeOut().remove(); // });