Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

Assa Maris 4*

Assa Maris 4*

ASSA MARIS 4* AGIOS NIKOLAOS        www.assa-maris.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА СЕ ВКЛУЧЕНО ЕВРА

5

30.04-03.05

04.05-21.05

22.05-06.06

07.06-19.06

20.06-30.06

01.07-24.07

25.07-27.08

28.08-02.09

03.09-15.09

16.09-26.09

DOUBLE ROOM ECONOMY

2Ad

107

93

141

155

171

189

202

173

155

132

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE GARDEN VIEW

1Ad

125

109

165

182

201

222

238

202

182

154

1Ad+1ch

(0-11.99)

125

109

165

182

201

222

238

202

182

154

DOUBLE ROOM GARDEN VIEW

2Ad

125

109

165

182

201

222

238

202

182

154

3Ad

169

148

223

246

271

299

321

273

246

209

2Ad+1ch

(0-11.99)

125

109

165

182

201

222

238

202

182

154

FAMILY ROOM GARDEN VIEW

2Ad

188

163

229

273

300

330

354

300

273

214

3Ad

206

179

252

300

330

363

390

330

300

235

3Ad+1ch

(0-11.99)

206

179

252

300

330

363

390

330

300

235

2Ad+1ch

(0-11.99)

188

163

229

273

300

330

354

300

273

214

4Ad

224

195

274

327

360

396

425

360

327

256

2Ad+2ch

(0-11.99)

196

171

240

286

314

346

372

314

286

225

FAMILY ROOM BUNK BED GARDEN VIEW

2Ad

142

124

191

210

230

254

273

231

210

178

2Ad+1ch

(0-11.99)

142

124

191

210

230

254

273

231

210

178

2Ad+2ch

(0-11.99)

149

130

201

220

242

268

286

243

220

186

DOUBLE DELUXE

2Ad

173

150

199

218

240

285

297

260

218

186

3Ad

233

202

268

294

324

385

401

350

294

251

3Ad+1ch

(0-11.99)

233

202

268

294

324

385

401

350

294

251

2Ad+1ch

(0-11.99)

173

150

199

218

240

285

297

260

218

186

2Ad+2ch

(0-11.99)

173

150

199

218

240

285

297

260

218

186

DOUBLE ROOM SEA VIEW

2Ad

145

127

180

195

215

252

264

229

195

168

3Ad

196

170

243

264

291

340

356

309

264

226

2Ad+1ch

(0-11.99)

145

127

180

195

215

252

264

229

195

168

FAMILY ROOM SEA VIEW

2Ad

192

168

249

292

321

375

391

341

292

231

3Ad

211

184

273

322

353

413

431

375

322

254

3Ad+1ch

(0-11.99)

211

184

273

322

353

413

431

375

322

254

2Ad+1ch

(0-11.99)

192

168

249

292

321

375

391

341

292

231

4Ad

231

201

297

351

384

451

470

410

351

278

2Ad+2ch

(0-11.99)

202

176

261

307

336

394

411

359

307

243

FAMILY ROOM BUNK BED SEA VIEW

2Ad

167

144

206

226

249

287

303

262

226

193

2Ad+1ch

(0-11.99)

167

144

206

226

249

287

303

262

226

193

2Ad+2ch

(0-11.99)

175

152

218

238

261

302

319

275

238

203

JUNIOR SUITE SEA VIEW

2Ad

223

193

255

320

351

406

418

370

320

240

3Ad

245

213

281

351

386

446

460

406

351

264

3Ad+1ch

(0-11.99)

245

213

281

351

386

446

460

406

351

264

2Ad+1ch

(0-11.99)

223

193

255

320

351

406

418

370

320

240

4Ad

268

232

306

383

421

487

502

443

383

287

2Ad+2ch

(0-11.99)

234

203

269

335

369

426

440

387

335

252

Мин. престој

2

2

3

3

3

5

5

3

3

3

Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Хотелски содржини: ресторан,бар, базен, базен за деца, детско игралиште,мини маркет,мини голф,пинг понг и др.(Климата е бесплатна во Јули и Август за останатите периоди седоплаќа на лице место )

Соби: клима, ТВ,телефон,фен,балкон,фрижидер

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2020

УПЛАТА 5% ВЕДНАШ, 5% ДО 31.01.2021 И 90% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

More than 14 days prior to arrival = no penalty
For cancellation from 14 to 7 days prior to arrival = 30% to be charged
For cancellation from 6 to 2 days prior to arrival = 50% to be charged
1 day or Non Show – 100% charge

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: