Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2022

Athena Villas, Akti Elias Вили Халкидики \ Вили Грција

Athena Villas, Akti Elias
Вили Халкидики \ Вили Грција

ACROTEL ATHENA VILLAS 4* AKTI ELIAS                     www.acrotel.gr

ЦЕНИ ЗА ДНЕВЕН НАЕМ ВО ЕВРА

1

01.05-22.05

27.09-24.10

23.05-12.06

13.09-26.09

13.06-17.07

23.08-12.09

18.07-22.08

APARTMENT STANDARD

2 Adults

109

148

182

226

3 Adults

147

199

246

306

2Ad+1Ch (0-6.99)

109

148

182

226

2Ad+1Ch (7-11.99)

109

148

182

226

2Ad+2Ch (7-11.99)

(0-6.99)

120

162

200

249

2Ad+2Ch (7-11.99)

136

185

228

283

2Ad+2Ch (0-6.99)

(0-6.99)

120

162

200

249

3Ad+1Ch (7-11.99)

147

199

246

306

3Ad+1Ch (0-6.99)

147

199

246

306

MAISONETTE

2 Adults

157

218

293

354

3 Adults

211

294

396

478

4 Adults

266

370

498

602

2Ad+1Ch (0-6.99)

157

218

293

354

2Ad+1Ch (7-11.99)

157

218

293

354

2Ad+2Ch (7-11.99)

(0-6.99)

172

239

322

389

2Ad+2Ch (7-11.99)

196

272

366

443

2Ad+2Ch (0-6.99)

172

239

322

389

3Ad+1Ch (0-6.99)

211

294

396

478

3Ad+1Ch (7-11.99)

211

294

396

478

Мин. престој

3

6

6

6

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

Cancellation policy
cancellation fees before arrival
14 days - 0% fees
13-7 days - 30% fees
6-3 days - 50% fees
0 - 2 days - 100% fees
non show - 100% fees

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: