Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2022

Beli Bor, Tara

Beli Bor, Tara

Хотелот се наоѓа на местото викано Радмиловац на надморска височина од 1025 метри, оддалечено од хотелот „Оморика“ 4,5 км, поврзано со асфалтен пат и уредено шеталиште.

Хотелот „Бели Бор“ има 125 комфорно опремени соби.

Покрај ресторанот, хотелот располага и со кафуле, два барови со аперитив и диско. Гостите на хотелот „Бели Бор“ имаат бесплатен паркинг како и базен, сауна и теретана на хотелот „Оморика“!

Покрај хотелот има 2 ски лифта со патеки погодни за скијачко училиште и рекреативно скијање за гости. Има и ракометно игралиште, 3 кошаркарски терени и помошно фудбалско игралиште, како и 2 тениски терени со солидна површина, што го прави хотелот идеално место за организирање спортски кампови. 

Во Калуѓерски Баре на 19.05.2018 г. Првата авантуристичка трка со пречки се одржа на Тара - Трибалион, на која учествуваа 373 натпреварувачи од Србија, Црна Гора и Босна и Херцеговина. Појдовна точка и крај беше хотелот „Бели Бор“.

Ценовник за 2020 година!

ХОТЕЛ „БЕЛИ БОР“ - ПЛАНИНА ТАРА

ВИД НА СОБА

INИВО

02/17/2020

01.01.2020

05/03/2020

01.07.20

09/01/2020

УСЛУГИ

01.01.2020

05/03/2020

01.07.2020

09/01/202

30.12.2020

ЛАМЕЛА „Б“

Еднокреветна соба

полупансион

3.200,00

3.600,00

3.350,00

3.400,00

3.000,00

Двокреветна соба

полупансион

3.000,00

3.400,00

3.150,00

3.200,00

2.900,00

Семејна соба

полупансион

3.000,00

3.400,00

3.150,00

3.200,00

2.900,00

ЛАМЕЛА „А“

Еднoкреветна соба

полупансион

3.100,00

3.400,00

3.250,00

3.100,00

2.800,00

Двокреветна соба

полупансион

2.800,00

3.200,00

3.000,00

2.900,00

2.700,00

 

БЕСПЛАТНО САМО ЗА НАШИТЕ гости

Гостите на хотелите не плаќаат за употреба на базен, сауна, теретана и тениски терени на Тара, базен и сала за пинг-понг во Бреза!

 

БЕСПЛАТЕН ПРЕСТОЈ ЗА ДЕЦА

Гостите во СУПЕРИОР соби и СУПЕРИОР апартмани во хотелот „Оморика“ не плаќаат за престој на деца до 7 години , а за деца од 7 до 10 години плаќаат (важи од 12.07.2020):

- 70% од цената ако користат специјален кревет и храна,

- 50% од цената доколку користат храна и спијат со своите родители.

 

Гостите во другите типови соби во хотелот „Оморика“ и „Бели Бор“ и „Бреза“ не плаќаат за престој на деца до 5 години , а за деца од 5 до 10 години плаќаат:

- 70% од цената ако користат специјален кревет и храна,

- 50% од цената доколку користат храна и спијат со своите родители.

 

СПЕЦИЈАЛЕН ПОПУСТ

во хотелот „Бели Бор“ и „Бреза“ доделуваме посебен попуст - бесплатен престој на друго дете до 10 години ( Забелешка : и двете деца мора да бидат од 5 до 10 години за едно дете да биде бесплатно, не ги земаме предвид децата до 5 години. секако останете слободни ).

 

ЗАБЕЛЕШКА: цените се по лице - на ден. Корисникот на услугата има право да ја откаже резервацијата, а во случај на откажување на резервацијата или аранжманот, давателот на услугата го задржува правото да наплаќа трошоци за откажување на резервацијата или аранжманот, а нивниот износ зависи од времето во кое корисникот поднел барање за откажување.

http://www.hotelitara.mod.gov.rs/sr/hoteli/hotel-beli-bor/

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: