Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2022

Blue Carpet Luxury Suites, Касандра Last Minute понуда

Blue Carpet Luxury Suites, Касандра
Last Minute понуда

BLUE CARPET LUXURY SUITES PEFKOHORI                              www.bluecarpetsuites.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕНА ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

1/0

27.04-14.05

01.10-14.10

15.05-03.06

14.09-30.09

04.06-16.06

17.06-09.07

27.08-13.09

10.07-26.08

TRIPLE SUITE

3 Adults

158

185

211

256

303

DOUBLE SUITE SEA VIEW

2 Adults

190

222

252

307

363

DOUBLE SUITE SEA VIEW WITH PRIVATE POOL

2 Adults

236

278

314

384

453

TRIPLE SUITE WITH PRIVATE POOL

3 Adults

196

231

264

322

377

DOUBLE SUITE SIDE SEA VIEW WITH PRIVATE POOL

2 Adults

220

259

294

359

423

2Ad+1Ch (0-1.99)

220

259

294

359

423

2 LEVEL SUITE

2 Adults

201

236

269

329

386

3 Adults

201

236

269

329

386

4 Adults

201

236

269

329

386

2Ad+1Ch (0-1.99)

201

236

269

329

386

2Ad+1Ch

(2-11.99)

201

236

269

329

386

2Ad+2Ch (2-11.99) (0-1.99)

201

236

269

329

386

2Ad+2Ch (2-11.99)

201

236

269

329

386

2Ad+2Ch (0-1.99)

201

236

269

329

386

3Ad+1Ch

(2-11.99)

201

236

269

329

386

3Ad+1Ch (0-1.99)

201

236

269

329

386

2 LEVEL SUITE SEA VIEW

2 Adults

226

269

305

372

437

3 Adults

226

269

305

372

437

4 Adults

226

269

305

372

437

2Ad+1Ch (0-1.99)

226

269

305

372

437

2Ad+1Ch (2-11.99)

226

269

305

372

437

2Ad+2Ch (2-11.99) (0-1.99)

226

269

305

372

437

2Ad+2Ch

(2-11.99)

226

269

305

372

437

2Ad+2Ch (0-1.99)

226

269

305

372

437

3Ad+1Ch

(2-11.99)

226

269

305

372

437

3Ad+1Ch (0-1.99)

226

269

305

372

437

BLUE CARPET SUITE SEA VIEW WITH PRIVATE POOL

2 Adults

264

310

354

430

506

3 Adults

264

310

354

430

506

2Ad+1Ch (0-1.99)

264

310

354

430

506

2Ad+1Ch

(2-11.99)

264

310

354

430

506

2 LEVEL SUITE SIDE SEA VIEW WITH OUTDOOR JACUZZI

2 Adults

252

296

337

412

483

3 Adults

252

296

337

412

483

4 Adults

252

296

337

412

483

2Ad+1Ch (0-1.99)

252

296

337

412

483

2Ad+1Ch

(2-11.99)

252

296

337

412

483

2Ad+2Ch (2-11.99) (0-1.99)

252

296

337

412

483

2Ad+2Ch

(2-11.99)

252

296

337

412

483

2Ad+2Ch (0-1.99)

252

296

337

412

483

3Ad+1Ch

(2-11.99)

252

296

337

412

483

3Ad+1Ch (0-1.99)

252

296

337

412

483

DELUXE SUITE SEA VIEW WITH INDOOR JACUZZI

2 Adults

266

312

356

435

483

3 Adults

266

312

356

435

483

2Ad+1Ch (0-1.99)

266

312

356

435

483

2Ad+1Ch

(2-11.99)

266

312

356

435

483

2Ad+2Ch (2-11.99) (0-1.99)

266

312

356

435

483

2Ad+2Ch

(2-11.99)

266

312

356

435

483

2Ad+2Ch (0-1.99)

266

312

356

435

483

3Ad+1Ch

(2-11.99)

266

312

356

435

483

3Ad+1Ch (0-1.99)

266

312

356

435

483

Мин. престој

3

3

5

5

5

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Опис:на плажа, паркинг, отворен базен, WI-FI,бесплатни чадори и лежалки на плажа, ресторан, бар

Соби : фен, фрижидер, САТ ТВ, клима, кафемат, балкон

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.06.2020 35% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 15.06 ДО 09.07.2020

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.06.2020 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 10.07 ДО 30.07.2020

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.06.2020 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 31.07 ДО 13.09.2020

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.06.2020 25% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 14.09 ДО 14.10.2020

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: