Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

Bomo Olympus Grand Resort 4*, LEPTOKARIA

Bomo Olympus Grand Resort 4*, LEPTOKARIA

BOMO CLUB OLYMPUS GRAND RESORT 4* LEPTOKARIA        www.olympianbay.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА-УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО

5

01.07.-02.07.

03.07-20.07

21.07-31.07

 

FAMILY BUNGALOW

2Ad

102

122

147

 

3Ad

137

164

199

 

3Ad+1ch(0-1)

137

164

199

 

3Ad+1ch

(2-11.99)

149

178

217

 

2Ad+1ch(0-1)

102

122

147

 

2Ad+1ch

(2-11.99)

114

136

166

 

2Ad+2ch(0-1)

102

122

147

 

2Ad+2ch

(0-1)(2-11.99)

114

136

166

 

2Ad+2ch

(2-11.99)

127

151

185

 

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE OLYMPUS VIEW

1Ad

81

93

113

 

1Ad+1ch(0-1)

81

93

113

 

1Ad+1ch

(2-11.99)

81

93

113

 

DOUBLE ROOM OLYMPUS VIEW

2Ad

90

104

125

 

3Ad

122

140

169

 

2Ad+1ch(0-1)

90

104

125

 

2Ad+1ch

(2-11.99)

101

117

140

 

FAMILY ROOM OLYMPUS VIEW

2Ad+2ch(0-1)

125

141

155

 

2Ad+2ch

(0-1)(2-11.99)

125

141

155

 

2Ad+2ch

(2-11.99)

140

159

173

 

SUITE OLYMPUS VIEW

2Ad

165

204

227

 

3Ad

165

204

227

 

3Ad+1ch(0-1)

165

204

227

 

3Ad+1ch

(2-11.99)

165

204

227

 

2Ad+1ch(0-1)

165

204

227

 

2Ad+1ch(2-11.99)

165

204

227

 

4Ad

165

204

227

 

2Ad+2ch(0-1)

165

204

227

 

2Ad+2ch(0-1)(2-11.99)

165

204

227

 

2Ad+2ch

(2-11.99)

165

204

227

 

DOUBLE BUNGALOW OLYMPUS VIEW GARDEN VIEW

2Ad

86

101

122

 

3Ad

116

136

164

 

2Ad+1ch(0-1)

86

101

122

 

2Ad+1ch

(2-11.99)

97

113

137

 

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE SEA VIEW

1Ad

86

101

123

 

1Ad+1ch(0-1)

86

101

123

 

1Ad+1ch

(2-11.99)

86

101

123

 

DOUBLE ROOM SEA VIEW

2Ad

96

112

136

 

3Ad

130

151

182

 

2Ad+1ch(0-1)

96

112

136

 

2Ad+1ch

(2-11.99)

108

126

152

 

FAMILY ROOM SEA VIEW

2Ad+2ch(0-1)

131

147

161

 

2Ad+2ch

(0-1)(2-11.99)

131

147

161

 

2Ad+2ch

(2-11.99)

147

166

181

 

SUITE SEA VIEW

2Ad

185

227

242

 

3Ad

185

227

242

 

3Ad+1ch(0-1)

185

227

242

 

3Ad+1ch

(2-11.99)

185

227

242

 

2Ad+1ch(0-1)

185

227

242

 

2Ad+1ch(2-11.99)

185

227

242

 

4Ad

185

227

242

 

2Ad+2ch(0-1)

185

227

242

 

2Ad+2ch(0-1)(2-11.99)

185

227

242

 

2Ad+2ch

(2-11.99)

185

227

242

 

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE OLYMPUS VIEW

1Ad

83

97

118

 

1Ad+1ch(0-1)

83

97

118

 

1Ad+1ch

(2-11.99)

83

97

118

 

DOUBLE ROOM SIDE SEA VIEW

2Ad

93

107

131

 

 

3Ad

126

145

177

 

2Ad+1ch(0-1)

93

107

131

 

2Ad+1ch

(2-11.99)

105

122

147

 

М.Престој

4

5

5

 

Stayover tax 3 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место

Опис: ресторан, бар, бар на плажа, конференциска сала,отворен базен, детско игралиште, мини маркет и др.

Соби:клима, САТ ТВ, телефон, фен, сеф, балкон

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ОД 01.06.2020 ДО 30.06.2020 SPO 2361

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

More than 14 days prior to arrival = no penalty
For cancellation from 14 to 7 days prior to arrival = 30% to be charged
For cancellation from 6 to 2 days prior to arrival = 50% to be charged
1 day or Non Show – 100% charge

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: