Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2022

CALYPSO SIVIRI 2+*, SIVIRI

CALYPSO SIVIRI 2+*,  SIVIRI

HOTEL CALYPSO SIVIRI 2+* SIVIRI                                                 www.calypso-siviri.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРАALL INCLUSIVE SOFT

 

28.04-10.05

11.05-21.05

22.05-31.05

01.06-11.06

10.09-01.10

12.06-30.06

01.09-09.09

01.07-23.07

22.08-31.08

24.07-21.08

SINGLE STANDARD

1 Adult

44

44

49

56

69

78

89

1Ad+1Ch (2-12.99)

44

44

49

56

69

78

89

1Ad+1Ch (0-1.99)

44

44

49

56

69

78

89

DOUBLE STANDARD

2 Adults

44

44

49

56

69

78

89

TRIPLE STANDARD

3 Adults

60

54

66

72

90

102

114

2Ad+1Ch

(2-12.99)

44

40

49

53

67

75

84

2Ad+1Ch (0-1.99)

44

40

49

53

67

75

84

FAMILY 2 ROOMS

3 Adults

81

81

87

96

111

123

135

4 Adults

96

96

103

114

131

146

160

2Ad+1Ch (2-12.99)

60

60

64

71

82

91

100

2Ad+1Ch (0-1.99)

60

60

64

71

82

91

100

2Ad+2Ch (0-1.99)

60

60

64

71

82

91

100

2Ad+2Ch (2-12.99)

75

75

80

89

103

114

125

2Ad+2Ch (2-12.99) (0-1.99)

60

60

64

71

82

91

100

3Ad+1Ch (2-12.99)

81

81

87

96

111

123

135

3Ad+1Ch (0-1.99)

81

81

87

96

111

123

135

FAMILY OPEN PLAN

3 Adults

72

72

78

87

102

114

129

4 Adults

85

85

92

103

121

135

153

2Ad+1Ch (2-12.99)

53

53

58

64

75

84

95

2Ad+1Ch (0-1.99)

53

53

58

64

75

84

95

2Ad+2Ch (0-1.99)

53

53

58

64

75

84

95

2Ad+2Ch (2-12.99)

67

67

72

80

94

105

119

2Ad+2Ch (2-12.99) (0-1.99)

53

53

58

64

75

84

95

3Ad+1Ch (2-12.99)

72

72

78

87

102

114

129

3Ad+1Ch (0-1.99)

72

72

78

87

102

114

129

Мин. престој

3

3

3

5

5

5

5

Опис: 250 метри од плажа,паркинг,рецепција,отворен базен,ресторан,бар,WI-FI

Соби : телефон,фрижидер,фен,ТВ,балкон,клима

Stayover tax 1.5 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2018 15% ПОПУСТ (УПЛАТА 50% ДО 15.01.2019)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2019 10% ПОПУСТ (УПЛАТА 50% ДО 15.02.2019)

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: