Пребарување

Внесете клучни зборови:

НОВА ГОДИНА 2021

Club A, Копаоник

Club A, Копаоник

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нова промо цена за периодот 30.12.20.-03.01.21.:

- цена на полупансион по лице на ден во 1/2 и 1/3 соба - 80 Еур,
- цена на полупансион во 1/1 соба на ден - 112еур.

* Минималниот број на ноќевања за наведената понуда е 3.


* Продолжуваме со попуст од 10% (на услуга преку ноќ) во текот на месец декември (до 30.12.20.) 
За резервации во периодот 16.12.-30.12.20. (завршувајќи со ноќевање на 29, 20 декември) - минималниот број на ноќевања за попуст е 2.

Попусти за деца во текот на декември (од 16.12.-31.12.20.) И јануари 
(од 01.01.-20.01.21.):

* Во придружба на двајца возрасни, едно дете од 4 години до 12 години бесплатно, друго дете од 4 години до 12 години плаќа 50% од цената на полупансион (за престој во една соба).
* Двајца возрасни и едно дете од 4 години до 12 години - детето е бесплатно (за престој во една соба).
* Семејство со двајца возрасни и две деца од 4 години до 12 години - во две поврзани соби, двете деца плаќаат 50% од цената на полупансион (пресметано како 3 возрасни).
* Едно возрасно и едно дете од 4 години до 12 години - без деца, ја пресметуваме цената на еднокреветна соба.
* Еден возрасен и две деца од 4 до 12 години - и двете деца плаќаат 50% од цената на полупансион (за престој во една соба).
 
* Такса за престој се плаќа според условите од ценовникот за возрасни и деца.

* Минималниот број на ноќевања за наведениот попуст за деца за декември е 2, за 5 јануари.

Специјалната понуда е активна од 16.12.2020 година. и трае се додека има достапен капацитет.