Пребарување

Внесете клучни зборови:

Крстарења

COSTA PACIFICA Италија, Франција, Шпанија, Мароко, Азори 14 ноќи / 15 дена

COSTA PACIFICA
Италија, Франција, Шпанија, Мароко, Азори 14 ноќи / 15 дена

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Costa Pacifica

Италија, Франција, Шпанија, Мароко, Азори

14 ноќи / 15 дена

Поаѓање од Барселона: 03.04.2022 година.

 

 

Ден

Датум

Дестинација

Пристигнување

Поаѓање

1

03.04

Barcelona (Spain)

-

16:00

2

04.04

Cruising

-

-

3

05.04

Casablanca (Morocco)

08:00

21:00

4

06.04

Cruising

-

-

5

07.04

Cruising

-

-

6

08.04

PRAIA DA VITORIA

08:00

20:00

7

09.04

Ponta Delgada (The Azores)

07:00

-

8

10.04

Ponta Delgada (The Azores)

-

22:00

9

11.04

Cruising

-

-

10

12.04

Cruising

-

-

11

13.04

Malaga (Spain)

09:00

14:00

12

14.04

Cruising

-

-

13

15.04

Savona (Italy)

10:00

16:30

14

16.04

Marseilles (France)

08:00

18:00

15

17.04

Barcelona (Spain)

08:00

-

 

BASIC * загарантирани категории

Внатрешна двојна кабина * IV / по лице 1019 евра

Прозорец двојна кабина * EV / по лице 1339 евра

Балкон двокреветна кабина * BV / по лице 1779 евра

3 то и 4 то лице во кабината 530 евра

 

COMFORT * ALL Inclusive

Внатрешна двокреветна кабина / по лице 1419 евра

Двокреветна кабина со прозор / по лице 1739 евра

Балкон двокреветна кабина / по лице 2179 евра

3 то и 4 то лице во кабината 630 евра

 

Пристанишни такси 200 евра

Деца до 18 години во кабина со двајца возрасни, плаќаат само пристанишни такси!

 

 

 

Costa Pacifica

Италија, Франција, Шпанија, Мароко, Азори

14 ноќи / 15 дена

Поаѓање од Малага: 27.04.2022 година.

 

 

Ден

Датум

Дестинација

Пристигнување

Поаѓање

1

27.04

Malaga (Spain)

-

14:00

2

28.04

Cruising

-

-

3

29.04

Savona (Italy)

10:00

16:30

4

30.04

Marseilles (France)

08:00

18:00

5

01.05

Barcelona (Spain)

08:00

16:00

6

02.05

Cruising

-

-

7

03.05

Casablanca (Morocco)

08:00

21:00

8

04.05

Cruising

-

-

9

05.05

Cruising

-

-

10

06.05

PRAIA DA VITORIA

08:00

20:00

11

07.05

Ponta Delgada (The Azores)

07:00

-

12

08.05

Ponta Delgada (The Azores)

-

22:00

13

09.05

Cruising

-

-

14

10.05

Cruising

-

-

15

11.05

Malaga (Spain)

09:00

-

 

BASIC * загарантирани категории

Внатрешна двојна кабина * IV / по лице 689 евра

Прозорец двојна кабина * EV / по лице 959 евра

Балкон двокреветна кабина * BV / по лице 1139 евра

3 то и 4 то лице во кабината 530 евра

 

COMFORT * ALL Inclusive

Внатрешна двокреветна кабина / по лице 1089 евра

Двокреветна кабина со прозор / по лице 1359 евра

Балкон двокреветна кабина / по лице 2539 евра

3 то и 4 то лице во кабината 530 евра

 

Пристанишни такси 200 евра

Деца до 18 години во кабина со двајца возрасни, плаќаат само пристанишни такси!

 

Задолжителен бакшиш што го плаќа патникот во бродот:

За возрасни - 10 евра од ноќ по лице

Деца од 4 до 14 години - 5 еур

Деца до 4 години не плаќаат

Осигурување Costa Relax Covid -19 / 33 евра (незадолжително доколку патникот има некое друго осигурување на осигурителната компанија што ги покрива последиците од заразување со Ковид)

 

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:

• крстарење според програмата

• сместување во избраната кабина за време на крстарењето на бродот (бања / WC, клима, сеф, фен, ТВ)

• проширен полн пансион на бродот (вечера, полноќна ужина, појадок, ручек, ужина)

• Гала вечера

• Целодневна анимација

• забавна вечерна програма со жива музика

• користење на простор и опрема на бродот (користење на библиотека, фитнес центар, базен, лежалки, крпи, ...)

• театарски претстави

• билети за казино, ноќен клуб, ...

• спортски активности (аеробик, истегнување, танц и слични активности со помош на инструктори во салата, ...)

• дневни активности (игри, лов на изгубеното богатство, квизови, турнири, караоке, курсеви за танцување, тематски забави итн.)

• Пакет пијалок „BRINDIAMO“ вклучен во Comfort кабини (за сите патници во кабината)

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:

• Бакшиш (такси за услуга)

• Пијалоци на бродот

• Екскурзии на копно

• Третмани во велнес центар и козметички третмани, лични тренинзи со фитнес тренер, спа.

• Услуги на медицинскиот персонал

• Осигурување на Коста

**** Компанијата го задржува правото да ја промени цената без претходна најава.

*** Во случај на откажување до 15 дена пред патувањето, без казна!

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: