Пребарување

Внесете клучни зборови:

Крстарења

COSTA VENEZIA 5* 8 ДЕНА -ТУРЦИЈА И ГРЦИЈА

COSTA VENEZIA 5*
8 ДЕНА -ТУРЦИЈА И ГРЦИЈА

 

 

 

 

 

 

 

 

Costa Venezia

 

7 ноќи / 8 дена

Турција - Грција

Поаѓање од Истанбул: 08.05.2022

 

Ден

Датум

Дестинација

Пристигнување

Поаѓање

1

08.05

Istanbul (Turkey)

-

-

2

09.05

Istanbul (Turkey)

-

17:00

3

10.05

Izmir (Turkey)

14:00

21:00

4

11.05

Bodrum (Turkey)

10:00

20:00

5

12.05

Mykonos (Greece)

09:00

20:00

6

13.05

Piraeus/Athens (Greece)

09:00

20:00

7

14.05

Cruising

-

-

8

15.05

Istanbul (Turkey)

08:00

-

 

 

BASIC * загарантирани категории

Внатрешна двојна кабина * IV / по лице 349 евра

Прозорец двојна кабина * EV / по лице 529 евра

Балкон двокреветна кабина * BV / по лице 679 евра

3 то и 4 то лице во кабината 250 евра

 

COMFORT * ALL Inclusive

Внатрешна двокреветна кабина / по лице 549 евра

Двокреветна кабина со прозор / по лице 729 евра

Балкон двокреветна кабина / по лице 879 евра

3 то и 4 то лице во кабината 340 евра

 

Пристанишни такси 150 евра

Доплата за еднокреветна кабина +70 %

Деца до 18 години во кабина со двајца возрасни, плаќаат само пристанишни такси!

 

Задолжителен бакшиш што го плаќа патникот во бродот:

За возрасни - 11 евра од ноќ по лице

Деца од 4 до 14 години – 50%

Деца до 4 години не плаќаат

Осигурување Costa Relax Covid -19 / 33 евра (незадолжително доколку патникот има некое друго осигурување на осигурителната компанија што ги покрива последиците од заразување со Ковид)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: