Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

Cronwell Rahoni Park Hotel 5*, Nea Skioni

Cronwell Rahoni Park Hotel 5*, Nea Skioni

 

Лето 2019
За резервации направени 11.09.18 00:00 дo 31.12.18

Минимум ноќи

 3

 3

 4

 5

 5

 4

 3

 3

Вид на сместување

Услуга

Структура

03.05.19-23.05.19

24.05.19-13.06.19

14.06.19-04.07.19

05.07.19-25.07.19

26.07.19-01.09.19

02.09.19-15.09.19

16.09.19-29.09.19

30.09.19-13.10.19

Double Superior for Sgl - 

HB

1Ad

91.3

105.6

124.3

165

178.2

165

124.3

91.3

Double Superior  - 

HB

2Ad

100.1

114.4

134.2

173.8

188.1

173.8

134.2

100.1

Double Superior  - 

HB

2Ad+1ad

125.4

143

167.2

216.7

234.3

216.7

167.2

125.4

Suite Deluxe - 

HB

2Ad

112.2

138.6

151.8

177.1

215.6

177.1

151.8

112.2

Suite Deluxe - 

HB

2Ad+1ad

139.7

172.7

189.2

221.1

269.5

221.1

189.2

139.7

Suite Luxury - 

HB

2Ad

134.2

165

177.1

202.4

242

202.4

177.1

134.2

Suite Luxury - 

HB

2Ad+1ad

167.2

205.7

222.2

253

301.4

253

222.2

167.2

 

Цените се дадени по соба / во евра

Изнoсот на таксите е следен:

Важно:

Хотелите го задржуваат правото да не ги сместат гостите кои нема да ја платат оваа такса.

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: