Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

Cronwell Resort Sermilia 5*, Ситонија \ Халкидики

Cronwell Resort Sermilia 5*,
Ситонија \ Халкидики

CRONWELL RESORT SERMILIA 5* PSAKOUDIA     www.sermilia.cronwell.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА СЕ ВКЛУЧЕНО ВО ЕВРА

5/4

30.04-23.05

24.05-13.06

14.06-04.07

02.09-15.09

16.09-29.09

30.09-13.10

SUITE

2Ad

157

203

236

285

236

157

3Ad

196

254

296

357

296

196

3Ad+1ch(0-1)

196

254

296

357

296

196

3Ad+1ch

(2-11.99)

196

254

296

357

296

196

2Ad+1ch(0-1)

157

203

236

285

236

157

2Ad+1ch

(2-11.99)

157

203

236

285

236

157

2Ad+2ch(0-1)

157

203

236

285

236

157

2Ad+2ch

(0-1)(2-11.99)

157

203

236

285

236

157

2Ad+2ch

(2-11.99)

180

234

272

328

272

180

SUITE FAMILY

2Ad

227

295

343

403

343

227

3Ad

227

295

343

403

343

227

3Ad+1ch(0-1)

227

295

343

403

343

227

3Ad+1ch

(2-11.99)

227

295

343

403

343

227

2Ad+1ch(0-1)

227

295

343

403

343

227

2Ad+1ch

(2-11.99)

227

295

343

403

343

227

2Ad+2ch(0-1)

227

295

343

403

343

227

2Ad+2ch

(0-1)(2-11.99)

227

295

343

403

343

227

2Ad+2ch

(2-11.99)

227

295

343

403

343

227

DOUBLE ROOM PROMO

2Ad

95

124

144

157

144

95

DOUBLE ROOM SEA VIEW

2Ad

126

164

190

207

190

126

3Ad

158

204

238

259

238

158

2Ad+1ch(0-1)

126

164

190

207

190

126

2Ad+1ch

(2-11.99)

126

164

190

207

190

126

2Ad+2ch(0-1)

126

164

190

207

190

126

2Ad+2ch

(0-1)(2-11.99)

126

164

190

207

190

126

2Ad+2ch

(2-11.99)

145

188

219

238

219

145

SUITE SEA VIEW

2Ad

172

224

261

314

261

172

3Ad

215

280

326

392

326

215

3Ad+1ch(0-1)

215

280

326

392

326

215

3Ad+1ch

(2-11.99)

215

280

326

392

326

215

2Ad+1ch(0-1)

172

224

261

314

261

172

2Ad+1ch

(2-11.99)

172

224

261

314

261

172

2Ad+2ch(0-1)

172

224

261

314

261

172

2Ad+2ch

(0-1)(2-11.99)

172

224

261

314

261

172

2Ad+2ch

(2-11.99)

198

257

299

361

299

198

SINGLE ROOM STANDARD

1Ad

102

134

157

171

157

102

1Ad+1ch(0-1)

102

134

157

171

157

102

1Ad+1ch

(2-11.99)

102

134

157

171

157

102

1Ad+2ch(0-1)

102

134

157

171

157

102

1Ad+2ch

(0-1)(2-11.99)

102

134

157

171

157

102

1Ad+2ch

(2-11.99)

102

134

157

171

157

102

DOUBLE ROOM STANDARD

2Ad

109

143

166

179

166

109

3Ad

137

178

207

224

207

137

2Ad+1ch(0-1)

109

143

166

179

166

109

2Ad+1ch

(2-11.99)

109

143

166

179

166

109

2Ad+2ch(0-1)

109

143

166

179

166

109

2Ad+2ch

(0-1)(2-11.99)

109

143

166

179

166

109

2Ad+2ch

(2-11.99)

126

164

190

207

190

126

Мин. престој

3

3

4

5

5

4

Опис:отворен базен,сауна,фитнес,СПА центар,масажа,мини клуб,ресторан,бар,WI-FI, приватнаплажа,анима-

ција , спортски игралишта

Соби: САТ ТВ,клима, мини бар, сеф,балкон, фен,телефон

Stayover tax 3 EUR по соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2019 SPO 545

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРСИТИГНУВАЊЕ

ЗА ЦЕЛОСНА УЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 5 % ПОПУСТ

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: