Пребарување

Внесете клучни зборови:

Wellnes and Spa

DVORETSA 5*, Велинград

DVORETSA 5*, Велинград

HOTEL DVORETSA 5* - Велинград


Ценовник: Недела-Четврток

Редовен ценовник

Недела - Четврток

DVORETSA 5*  BB

10.01.2018 - 30.06.2018 & 02.09.2018 - 09.12.2018; From Sunday till Thursday

 

1 - 4 ноќи

5, 6 ноќи

7, 8 ноќи

9+ ноќи

SGL /1 pax/

47.17 €

44.63 €

42.71 €

40.16 €

DBL Mansard /2 pax/

68.22 €

65.03 €

61.20 €

58.01 €

DBL Standard /2 pax/

79.06 €

75.23 €

71.41 €

66.95 €

DBL Lux /2 pax/

100.10 €

95.00 €

89.89 €

84.80 €

Наем Apartment /max 4 pax/

168.31 €

160.03 €

151.73 €

142.81 €

Наем Apartment LUX /max 5 pax/

189.35 €

179.80 €

170.23 €

160.67 €

Дополнително легло (возрасен / дете) во  DBL StD или DBL LUX

17.55 €

17.55 €

17.55 €

17.55 €

НВ (ручек) доплата за возрасен

11.72 €

11.72 €

11.72 €

11.72 €

НВ (ручек) доплата за дете (0 - 11.99 години)

6.44 €

6.44 €

6.44 €

6.44 €

НВ (вечера) доплата за возрасен

17.55 €

17.55 €

17.55 €

17.55 €

НВ (вечера) доплата за деца (0 - 11.99 години)

9.65 €

9.65 €

9.65 €

9.65 €

FB  доплата за Полн Пансион за возрасен

29.26 €

29.26 €

29.26 €

29.26 €

FB  доплата за Полн Пансион за деца (0 - 11.99 години)

16.09 €

16.09 €

16.09 €

16.09 €

 

Цените се дадени по соба и вклучуваат:

***********************************************

Редовен Ценовник

Петок - Недела

DVORETSA 5*  BB

10.01.2018-30.06.2018 & 02.09.2018-09.12.2018; valid for Friday and Sunday

 

1 - 4 ноќи

5, 6 ноќи

7, 8 ноќи

9+ ноќи

SGL /1 pax/

52.65 €

50.01 €

47.38 €

44.75 €

DBL Mansard /2 pax/

78.97 €

75.02 €

71.07 €

67.12 €

DBL Standard /2 pax/

89.50 €

85.02 €

80.54 €

76.07 €

DBL Lux /2 pax/

110.55 €

105.02 €

99.50 €

93.96 €

Наем Apartment /max 4 pax/

184.25 €

175.03 €

165.83 €

156.61 €

Child 4-11,99 y.o. on regular bed in DBL STD

19.78 €

19.78 €

19.78 €

19.78 €

Дополнително легло (возрасен / дете) во  DBL StD или DBL LUX

17.55 €

17.55 €

17.55 €

17.55 €

НВ (ручек) доплата за возрасен

11.72 €

11.72 €

11.72 €

11.72 €

НВ (ручек) доплата за дете (0 - 11.99 години)

6.44 €

6.44 €

6.44 €

6.44 €

НВ (вечера) доплата за возрасен

17.55 €

17.55 €

17.55 €

17.55 €

НВ (вечера) доплата за деца (0 - 11.99 години)

9.65 €

9.65 €

9.65 €

9.65 €

FB  доплата за Полн Пансион за возрасен

29.26 €

29.26 €

29.26 €

29.26 €

FB  доплата за Полн Пансион за деца (0 - 11.99 години)

16.09 €

16.09 €

16.09 €

16.09 €

 

Цените се дадени по соба и вклучуваат:

*********************************************

 

Редовен Ценовник

DVORETSA 5*  BB

01.07.2018 - 01.09.2018 & 10.12.2018 - 09.01.2019

 

1 - 4 ноќи

SGL /1 pax/

63.17 €

DBL Mansard /2 pax/

89.50 €

DBL Standard /2 pax/

100.02 €

DBL Lux /2 pax/

121.08 €

Apartment /2 pax/

194.78 €

Apartment LUX /2 pax/

221.10 €

Extra bed (adl/ chd) in DBL  Standard or DBL LUX

17.55 €

НВ (ручек) доплата за возрасен

11.72 €

НВ (ручек) доплата за дете (0 - 11.99 години)

6.44 €

НВ (вечера) доплата за возрасен

17.55 €

НВ (вечера) доплата за деца (0 - 11.99 години)

9.65 €

FB  доплата за Полн Пансион за возрасен

29.26 €

FB  доплата за Полн Пансион за деца (0 - 11.99 години)

16.09 €

 

Цените се дадени по соба и вклучуваат:

Spa Hotel Dvoretsa е зграда на 5 спрата во центарот на Велинград. 

Хотелскиот СПА центар кој нуди исклучителни и уникатни третмани од професионални терапевти и доктори -е уникатен во Бугарија. 

Spa Hotel Dvoretsa нуди елегантни и комфортни соби, повеќето се за не-пушачи. Секоја соба има ТВ со сателитски канали, минибар и бања со туш кабина и фен. Во хотелот има 10 соби за инвалидизарни гости.

Хотелот има ресторан со летна тераса, Vienna coffee shop, лоби бар и ноќен клуб.