Пребарување

Внесете клучни зборови:

Боровец - Зима 2020/2021

Early Booking Discount понуда од Bor 3*

Early Booking Discount понуда од Bor 3*

BOR 3* BOROVETS                                      https://hotelbor-borovets.com/

1

01.12.2020-
23.12.2020

24.12.2020-
30.12.2020

31.12.2020-
02.01.2021

03.01.2021-
07.01.2021

08.01.2021-
30.01.2021

31.01.2021-
20.02.2021

21.02.2021-
31.03.2021

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

STANDARD ROOM

 

 

DOUBLE ROOM

66

74

98

74

66

74

66

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

92

103

137

103

92

103

92

SINGLE ROOM

44

49

90

49

44

49

44

DBL 1+1 CHD (3-12,99)

55

61

81

61

55

61`

55

SGL 1+1 CHD (0-2,99)

45

50

91

50

45

50

45

DBL 1+2 CHD (0-2,99) (3-12,99)

56

62

82

62

56

62

56

DBL 1+2 CHD (3-12,99) (3-12,99)

72

80

108

80

72

80

72

DBL 2+1 CHD (0-2,99)

67

75

99

75

67

75

67

DBL 2+1 CHD (3-12,99)

83

92

123

92

83

92

83

1 BEDROOM APARTMENT

 

 

APARTMENT

67

76

100

76

67

76

67

APARTMENT+EXTRA BED

100

114

150

114

100

114

100

APP 2+2 CHD (3-12,99) (3-12,99)

101

115

151

115

101

115

101

3+1 CHD (0-2,99)

101

115

151

115

101

115

101

3+1 CHD (3-12,99)

117

133

176

133

117

133

117

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Откажување резрвација

Под 5 дена 1 ноќевање

Под 7 дена 1 ноќевање

Под 21 ден 1 ноќевање

Под 7 дена 1 ночќевање

Под 5 дена 1 ноќевање

Под 7 дена 1 ноќевање

Под 5 дена 1 ноќевање

Соби:телефон, САТ ТВ, радио

Опис: ресторан, масажа,сауна, отворен паркинг, WI-FI

Попусти и доплати: Новогодишна вечера 65 ЕУР за возрасни и 35 ЕУР за деца

Локација: 600 метри од ски лифтовите

Цената вклучува: трансфер до ски лифтовите

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2020 15% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2020 10% ПОПУСТ

7=6 и 13=11 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 08.01 ДО 31.01.2021 И ОД 21.02 ДО 31.03.2021