Пребарување

Внесете клучни зборови:

Боровец - Зима 2020/2021 first minute

Early Booking Discount понуда од Borovets Hills 5*

Early Booking Discount понуда од
Borovets Hills 5*

BOROVETS HILLS 5* BOROVETS                                www.borovetshills.com

ПОЛУПАНСИОН / EUR

10.12.2020-
27.12.2020

28.12.2020-
01.01.2021

02.01.2021-
16.01.2021

17.01.2021-
06.02.2021

07.02.2021-
20.02.2021

21.02.2021-
27.02.2021

28.02.2021-
30.04.2021

STANDARD ROOM

DOUBLE ROOM

91

222

139

112

156

112

91

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

123

300

188

152

188

152

123

SINGLE ROOM

64

221

97

79

97

79

64

DBL 1+1 CHD (4-11,99)

74

178

112

88

112

90

74

SGL 1+1 CHD (0-3,99)

65

222

98

80

98

80

65

DBL 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

75

179

113

92

113

92

75

DBL 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

92

223

140

114

140

114

92

DBL 2+1 CHD (0-3,99)

92

223

140

114

140

114

92

DBL 2+1 CHD (4-11,99)

110

267

167

136

167

135

96

STUDIO

 

STUDIO

103

244

162

129

162

129

104

STUDIO+EXTRA BED

140

330

219

174

219

174

140

STD 1+1 CHD (4-11,99)

103

244

162

129

162

129

104

STD 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

105

246

163

130

163

130

105

STD 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

125

294

195

155

195

155

125

STD 2+1 CHD (0-3,99)

105

246

163

130

163

130

105

STD 2+1 CHD (4-11,99)

125

294

195

155

195

155

125

STD 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

126

295

196

156

196

156

126

STD 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

166

392

260

207

260

207

166

3+1 CHD (0-3,99)

141

331

220

175

220

175

141

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT

116

272

177

145

177

144

116

APARTMENT+EXTRA BED

156

368

239

195

239

195

156

APP 1+1 CHD (4-11,99)

116

272

177

145

177

144

116

APP 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

117

273

178

146

178

145

117

APP 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

117

273

178

146

178

145

117

APP 1+3 CHD (0-3,99) (4-11,99) (4-11,99)

163

382

249

204

249

204

163

APP 2+1 CHD (0-3,99)

117

273

178

146

178

145

117

APP 2+1 CHD (4-11,99)

139

327

213

174

213

174

139

APP 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

140

328

214

175

214

175

140

APP 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

163

382

249

204

249

204

163

3+1 CHD (0-3,99)

157

369

240

196

240

196

157

2 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 4 ADL

173

434

264

213

264

213

173

APARTMENT+EXTRA BED

204

510

311

251

311

251

204

APP 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

173

434

264

213

264

213

173

APP 2+3 CHD (0-3,99) (4-11,99) (4-11,99)

174

435

265

214

265

214

153

APP 3+1 CHD (4-11,99)

173

434

264

213

264

213

173

APP 3+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

174

435

265

214

265

214

153

APP 3+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

191

478

291

235

291

235

191

APP 4+1 CHD (0-3,99)

174

435

265

214

265

214

153

APP 4+1 CHD (4-11,99)

191

478

291

235

291

235

191

APP 4+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

192

479

292

236

292

236

192

5+1 CHD (0-3,99)

205

511

312

252

312

252

205

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ на резервација

Под 3 дена 1 ноќевање

Под 5 дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

Соби: мини бар, интернет врска,сеф,ТВ,телефон

Опис :ресторан,СПА, конференциска сала, затворен базен,џакузи,амам,сауна,солариум, фитнес, ски гардероба, детски клуб,

Локација: 100 метри од стазата Јастребец 3 и 3 км од центарот на Боровец

Доплата за Новогодишна вечера 95 ЕУР за возрасни и 40 ЕУР за деца од 4 до 11.99 год.

Цената вклучува: користење на затворен базен,парна бања,фитнес , сауна , интернет и паркинг , трансфер до ски лифт

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2020 5% ПОПУСТ

6=5, 7=6 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 17.01 ДО 06.02.2021 И ОД 28.02 ДО 30.04.2021