Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

ELEA VILLAGE 3, Nikiti

ELEA VILLAGE 3, Nikiti

ELEA VILLAGE *** NIKITI                                                                       www.acrotel.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

 

13.04-24.05

22.09-19.10

25.05-14.06

08.09-21.09

15.06-19.07

25.08-07.09

20.07-24.08

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE

1 Adult

55

73

103

140

DOUBLE STANDARD

2 Adults

60

83

114

149

3 Adults

81

112

154

201

2Ad+1Ch (6-11.99)

60

83

114

149

2Ad+1Ch (0-1.99)

60

83

114

149

2Ad+1Ch (2-5.99)

60

83

114

149

DOUBLE SUPERIOR

2 Adults

69

92

129

176

3 Adults

93

124

174

238

2Ad+1Ch (6-11.99)

69

92

129

176

2Ad+1Ch (0-1.99)

69

92

129

176

2Ad+1Ch (2-5.99)

69

92

129

176

2Ad+2Ch (2-5.99)

(0-1.99)

69

92

129

176

2Ad+2Ch (2-5.99)

86

115

161

221

2Ad+2Ch (0-1.99)

69

92

129

176

2Ad+2Ch (6-11.99)

86

115

161

221

2Ad+2Ch (6-11.99) (0-1.99)

69

92

129

176

2Ad+2Ch (6-11.99) (2-5.99)

86

115

161

221

3Ad+1Ch (6-11.99)

93

124

174

238

3Ad+1Ch (2-5.99)

93

124

174

238

3Ad+1Ch (0-1.99)

93

124

174

238

FAMILY STANDARD

3 Adults

106

133

198

256

4 Adults

134

168

249

323

2Ad+1Ch (6-11.99)

79

99

147

190

2Ad+1Ch (0-1.99)

79

99

147

190

2Ad+1Ch (2-5.99)

79

99

147

190

2Ad+2Ch (2-5.99)

(0-1.99)

 

79

99

147

190

2Ad+2Ch (2-5.99)

99

123

183

237

2Ad+2Ch (0-1.99)

79

99

147

190

2Ad+2Ch (6-11.99)

99

123

183

237

2Ad+2Ch (6-11.99) (0-1.99)

79

99

147

190

2Ad+2Ch (6-11.99) (2-5.99)

99

123

183

237

3Ad+1Ch (0-1.99)

106

133

198

256

3Ad+1Ch (6-11.99)

106

133

198

256

3Ad+1Ch (2-5.99)

106

133

198

256

Се вклучено

20

20

20

20

Деца од 6-11.99 г.

10

10

10

10

Деца од 0 -5.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Мин. Престој

3

3

5

5

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден,се плаќа на лице место

Опис: ресторан,снек бар,базен,базен за деца,тенис

Соби:клима,ТВ,фрижидер,телефон

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2019 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 13.04 ДО 14.06.2019

(УПЛАТА 50% ДО 15.04.2019)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2019 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 15.06 ДО 19.10.2019

(УПЛАТА 50% ДО 15.04.2019)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2019 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 13.04 ДО 19.10.2018

(УПЛАТА 50% ДО 15.05.2019)