Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2022

ELEA VILLAGE 3, Nikiti

ELEA VILLAGE 3, Nikiti

ELEA VILLAGE *** NIKITI                                                                       www.acrotel.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

 

13.04-24.05

22.09-19.10

25.05-14.06

08.09-21.09

15.06-19.07

25.08-07.09

20.07-24.08

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE

1 Adult

55

73

103

140

DOUBLE STANDARD

2 Adults

60

83

114

149

3 Adults

81

112

154

201

2Ad+1Ch (6-11.99)

60

83

114

149

2Ad+1Ch (0-1.99)

60

83

114

149

2Ad+1Ch (2-5.99)

60

83

114

149

DOUBLE SUPERIOR

2 Adults

69

92

129

176

3 Adults

93

124

174

238

2Ad+1Ch (6-11.99)

69

92

129

176

2Ad+1Ch (0-1.99)

69

92

129

176

2Ad+1Ch (2-5.99)

69

92

129

176

2Ad+2Ch (2-5.99)

(0-1.99)

69

92

129

176

2Ad+2Ch (2-5.99)

86

115

161

221

2Ad+2Ch (0-1.99)

69

92

129

176

2Ad+2Ch (6-11.99)

86

115

161

221

2Ad+2Ch (6-11.99) (0-1.99)

69

92

129

176

2Ad+2Ch (6-11.99) (2-5.99)

86

115

161

221

3Ad+1Ch (6-11.99)

93

124

174

238

3Ad+1Ch (2-5.99)

93

124

174

238

3Ad+1Ch (0-1.99)

93

124

174

238

FAMILY STANDARD

3 Adults

106

133

198

256

4 Adults

134

168

249

323

2Ad+1Ch (6-11.99)

79

99

147

190

2Ad+1Ch (0-1.99)

79

99

147

190

2Ad+1Ch (2-5.99)

79

99

147

190

2Ad+2Ch (2-5.99)

(0-1.99)

 

79

99

147

190

2Ad+2Ch (2-5.99)

99

123

183

237

2Ad+2Ch (0-1.99)

79

99

147

190

2Ad+2Ch (6-11.99)

99

123

183

237

2Ad+2Ch (6-11.99) (0-1.99)

79

99

147

190

2Ad+2Ch (6-11.99) (2-5.99)

99

123

183

237

3Ad+1Ch (0-1.99)

106

133

198

256

3Ad+1Ch (6-11.99)

106

133

198

256

3Ad+1Ch (2-5.99)

106

133

198

256

Се вклучено

20

20

20

20

Деца од 6-11.99 г.

10

10

10

10

Деца од 0 -5.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Мин. Престој

3

3

5

5

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден,се плаќа на лице место

Опис: ресторан,снек бар,базен,базен за деца,тенис

Соби:клима,ТВ,фрижидер,телефон

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2019 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 13.04 ДО 14.06.2019

(УПЛАТА 50% ДО 15.04.2019)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2019 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 15.06 ДО 19.10.2019

(УПЛАТА 50% ДО 15.04.2019)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2019 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 13.04 ДО 19.10.2018

(УПЛАТА 50% ДО 15.05.2019)

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: