Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

Elias Beach 4* Лимасол \ Кипар

Elias Beach 4*


Лимасол \ Кипар

ELIAS BEACH 4* LIMASSOL        www.kanikahotels.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА-СЕ ВКЛУЧЕНО

5

21.05.20-31.05.20

01.06.20-15.07.20

16.07.20-29.08.20

30.08.20-31.08.20

01.09.20-21.10.20

22.10.20-31.10.20

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE INLAND VIEW

1Ad

119

128

140

133

149

137

DOUBLE ROOM INLAND VIEW

2Ad

165

182

207

191

215

191

3Ad

222

245

278

259

291

257

2Ad+1ch(0-1)

165

182

207

191

215

191

2Ad+1ch(2-11.99)

165

182

207

191

215

191

DOUBLE ROOM SEA VIEW

2Ad

196

212

236

222

250

225

3Ad

263

286

319

299

337

305

2Ad+1ch(0-1)

196

212

236

222

250

225

2Ad+1ch(2-11.99)

196

212

236

222

250

225

DOUBLE SUPERIOR SEA VIEW

2Ad

202

220

244

230

259

234

3Ad

273

296

329

309

348

316

2Ad+1ch(0-1)

202

220

244

230

259

234

2Ad+1ch(2-11.99)

202

220

244

230

259

234

JUNIOR SUITE SEA VIEW

2Ad

215

232

256

242

273

248

3Ad

291

314

346

327

368

335

3Ad+1ch(0-1)

291

314

346

327

368

335

3Ad+1ch(2-11.99)

291

314

346

327

368

335

2Ad+1ch(0-1)

215

232

256

242

273

248

2Ad+1ch(2-11.99)

215

232

256

242

273

248

2Ad+2ch(0-1)

215

232

256

242

273

248

2Ad+2ch(0-1)(2-11.99)

215

232

256

242

273

248

2Ad+2ch(2-11.99)

269

291

320

303

340

309

SUITE EXECUTIVE SEA VIEW

2Ad

450

466

491

476

536

512

SUITE FAMILY SEA VIEW

3Ad

291

314

346

327

368

335

3Ad+1ch(0-1)

291

314

346

327

368

335

3Ad+1ch(2-11.99)

291

314

346

327

368

335

2Ad+1ch(0-1)

215

232

256

242

273

248

2Ad+1ch(2-11.99)

215

232

256

242

273

248

4Ad

366

394

435

411

463

421

2Ad+2ch(0-1)

215

232

256

242

273

248

2Ad+2ch(0-1)(2-11.99)

215

232

256

242

273

248

2Ad+2ch(2-11.99)

269

291

320

303

340

309

Suite Honeymoon - Sea View

2Ad

354

371

396

381

429

404

Минимум престој

3

3

3

3

3

3

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.07.2020 SPO 2108

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

No cancellation fees will be charged for cancellations received at least 6 days prior to arrival date. For Booking cancelled 5
days and less three (3) nights cancellation fees will be charged.

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: