Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

Flegra Palace 4*, Pefkohori Касандра \ Халкидики

Flegra Palace 4*, Pefkohori
Касандра \ Халкидики

HOTEL FLEGRA PALACE **** PEFKOHORI                        www.flegra.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

1

15.05-31.05

01.10-15.10

01.06-20.06

16.09-30.09

21.06-16.07

28.08-15.09

17.07-27.08

SINGLE STANDARD

1 Adult

48

65

94

109

DOUBLE STANDARD

2 Adults

58

79

101

133

DOUBLE SUPERIOR

2 Adults

71

103

132

161

3 Adults

96

139

178

217

4 Adults

121

175

225

274

2Ad+1Ch (0-5.99)

71

103

132

161

2Ad+1Ch (6-11.99)

71

103

132

161

2Ad+2Ch (6-11.99) (0-5.99)

89

129

165

201

2Ad+2Ch (6-11.99)

89

129

165

201

2Ad+2Ch (0-5.99)

89

129

165

201

3Ad+1Ch (6-11.99)

96

139

178

217

3Ad+1Ch (0-5.99)

96

139

178

217

FAMILY SUITE

2 Adults

85

118

145

175

3 Adults

115

159

196

237

4 Adults

145

200

247

298

2Ad+1Ch (0-5.99)

85

118

145

175

2Ad+1Ch (6-11.99)

85

118

145

175

2Ad+2Ch (6-11.99) (0-5.99)

107

147

182

219

2Ad+2Ch (6-11.99)

107

147

182

219

2Ad+2Ch (0-5.99)

107

147

182

219

3Ad+1Ch (6-11.99)

115

159

196

237

3Ad+1Ch (0-5.99)

115

159

196

237

DOUBLE EXECUTIVE

2 Adults

81

99

128

157

GRAND SUITE

2 Adults

121

141

212

266

3 Adults

163

190

286

360

4 Adults

206

240

360

453

2Ad+1Ch (0-5.99)

121

141

212

266

2Ad+1Ch (6-11.99)

121

141

212

266

2Ad+2Ch (6-11.99) (0-5.99)

151

176

265

333

2Ad+2Ch (6-11.99)

151

176

265

333

2Ad+2Ch (0-5.99)

151

176

265

333

3Ad+1Ch (6-11.99)

163

190

286

360

3Ad+1Ch (0-5.99)

163

190

286

360

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

SINGLE STANDARD

1 Adult

65

82

110

125

DOUBLE STANDARD

2 Adults

91

112

134

167

DOUBLE SUPERIOR

2 Adults

104

137

165

194

3 Adults

146

189

228

267

4 Adults

187

242

291

340

2Ad+1Ch (0-5.99)

104

137

165

194

2Ad+1Ch (6-11.99)

115

148

176

205

2Ad+2Ch (6-11.99) (0-5.99)

133

173

210

246

2Ad+2Ch (6-11.99)

144

185

221

257

2Ad+2Ch (0-5.99)

122

162

198

234

3Ad+1Ch (6-11.99)

157

200

239

278

3Ad+1Ch (0-5.99)

146

189

228

267

FAMILY SUITE

2 Adults

119

151

179

209

3 Adults

165

209

246

287

4 Adults

212

267

314

365

2Ad+1Ch (0-5.99)

119

151

179

209

2Ad+1Ch (6-11.99)

130

162

190

220

2Ad+2Ch (6-11.99) (0-5.99)

151

191

226

264

2Ad+2Ch (6-11.99)

162

203

237

275

2Ad+2Ch (0-5.99)

140

180

215

253

3Ad+1Ch (6-11.99)

176

220

257

298

3Ad+1Ch (0-5.99)

165

209

246

287

DOUBLE EXECUTIVE

2 Adults

114

132

161

190

GRAND SUITE

2 Adults

154

174

245

300

3 Adults

213

240

336

410

4 Adults

272

306

427

519

2Ad+1Ch (0-5.99)

154

174

245

300

2Ad+1Ch (6-11.99)

165

185

256

311

2Ad+2Ch (6-11.99) (0-5.99)

196

221

309

377

2Ad+2Ch (6-11.99)

207

232

321

389

2Ad+2Ch (0-5.99)

185

210

298

366

3Ad+1Ch (6-11.99)

224

251

347

421

3Ad+1Ch (0-5.99)

213

240

336

410

Мин. Престој

3

3

5

5

Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Опис:базен, ресторан,пул бар,фитнес , амам, џакузи, тенис,кошарка, одбојка на плажа,пингпонг,мини клуб

Соби:клима,телефон, мини бар, сеф, САТ ТВ   

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.07 ДО 15.10.2020 20% ПОПУСТ

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: