Пребарување

Внесете клучни зборови:

Боровец - Зима 2020/2021 first minute

Flora Residence Боровец \ Бугарија

Flora Residence
Боровец \ Бугарија

FLORA RESIDENCE БОРОВЕЦ

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

1

20.12-26.12

04.01-10.01

01.02-28.02

27.12-03.01

11.01-31.01

01.03-31.03

STUDIO

1adl

75

108

58

2adl

94

137

72

3adl

119

166

92

4adl

143

194

112

1adl+1chd 0-1.99

76

109

59

1adl+1chd 2-11.99

94

138

72

1adl+2chd 0-1.99, 2-11.99

95

139

73

1adl+2 chd 2-11.99

111

155

85

2adl+1chd 0-1.99

95

138

73

2adl+1chd 2-11.99

111

155

85

2adl+2chd 0-1.99, 2-11.99

112

156

86

2adl+2chd 2-11.99

128

174

97

3adl+1chd 0-1.99

120

166

93

3adl+1chd 2-11.99

136

184

105

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl

79

114

61

2adl

99

143

77

3adl

123

172

97

4adl

147

201

117

1adl+1chd 0-1.99

80

115

62

1adl+1chd 2-11.99

99

143

77

1adl+2chd 0-1.99, 2-11.99

100

144

78

1adl+2 chd 2-11.99

115

162

89

2adl+1chd 0-1.99

100

144

78

2adl+1chd 2-11.99

115

162

89

2adl+2chd 0-1.99, 2-11.99

116

163

90

2adl+2chd 2-11.99

132

181

101

3adl+1chd 0-1.99

124

173

98

3adl+1chd 2-11.99

140

191

109

Користење базен

5

5

5

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ на резервација

Под 21 ден 100%

Под дена 1 ноќ

Под 4 дена 1 ноќ

No Show

100%

ноќевања

2 ноќевања

Соби: САТ ТВ,телефон,радио

Опис:Flora Residance е депанданс на хотел Flora **** Боровец

Локација: 150 метри од ски лифтовите

ДоплатиНовогодишна вечера 60 Еур за возрасни и 35 Еур за деца од 2-11.99 год. ( задолжително )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.09.2020 20ПОПУСТ УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% ДО 30.09.2020 )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.10.2020 15% ПОПУСТ ( УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% ДО 31.10.2020 )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.11.2020 10% ПОПУСТ ( УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% ДО 30.11.2020 )

6=5 ЗА ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 03.01.2021 ДО 31.03.2021

(ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 01.12.2020 )

7=6, 10=8 , 11=9 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 04.03.2021

(ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 01.12.2020 )

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД