Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

Gmare Apartments, Gerakini

Gmare Apartments, Gerakini

GMARE APARTMENTS GERAKINI                                www.gmare.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА–НОЌЕВАЊЕ

2

01.05.20
31.05.20

01.06.20
14.06.20

15.06.20
30.06.20

01.07.20
14.07.20

15.07.20
20.08.20

21.08.20
05.09.20

06.09.20
20.09.20

21.09.20
15.10.20

MAISONETTE

2 ADL

74

87

94

114

135

101

87

69

1 ADL

74

87

94

114

135

101

87

69

3 ADL

74

93

100

124

144

106

93

74

1 ADL + 1 CHD

(2-9.99)

74

87

94

114

135

101

87

69

1 ADL + 2 CHD

(2-9.99)

74

93

100

124

144

106

93

74

2 ADL + 1 CHD

(2-9.99)

74

93

100

124

144

106

93

74

2 ADL + 2 CHD

(2-10)

74

98

105

133

153

112

98

80

2 ADL + 3 CHD

(2-9.99) NO EXB

74

98

105

133

153

112

98

80

3 ADL + 1 CHD

(2-9.99)

74

98

105

133

153

112

98

80

3 ADL + 2 CHD

(2-9.99) NO EXB

74

98

105

133

153

112

98

80

4 ADL

74

98

105

133

153

112

98

80

4 ADL + 1 CHD

(2-9.99) NO EXB

74

98

105

133

153

112

98

80

STANDARD ROOM

2 ADL

44

55

59

85

89

64

55

39

1 ADL

44

55

59

85

89

64

55

39

1 ADL + 1 CHD

(2-9.99)

44

55

59

85

89

64

55

39

1 ADL + 2 CHD

(2-9.99) NO EXB

44

55

59

85

89

64

55

39

2 ADL + 1 CHD

(2-9.99) NO EXB

44

55

59

85

89

64

55

39

STANDARD ROOM GARDEN VIEW

2 ADL

50

62

66

89

94

69

62

46

1 ADL

50

62

66

89

94

69

62

46

1 ADL + 1 CHD

(2-9.99)

50

62

66

89

94

69

62

46

1 ADL + 2 CHD

(2-9.99) NO EXB

50

62

66

89

94

69

62

46

2 ADL + 1 CHD

(2-9.99) NO EXB

 

50

62

66

89

94

69

62

46

Мин. престој

3

5

5

5

5

5

5

3

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа во агенција

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: