Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2023

GORSKI HOTEL & SPA 4*

GORSKI HOTEL & SPA 4*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Early Booking
-15% попуст за уплата до 15.10.2022 (попустот се пресметува само на услуга ноќевање)

 

За проверка на цена исклучиво во агенција!

Поради секојдневни измени неопходно е да се провери цената пред да се направи резервација!

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: