Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2020/2021

GorSKI Opening - СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ⛷️

GorSKI Opening - СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ⛷️

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gorski Hotel & Spa - Ski Opening 2020

GORSKI HOTEL & SPA ****  SKI OPENING 03.12 – 10.12.2020.
Веќе од 259 EUR

Цената е изразена по лице во двокреветна соба за пакет од 4 дена 3 ноќевања на база HB.

Снегот се чувствува во воздухот. Горската зима пристигнува! А Вие мора да бидете во Горски за да ја дочекате.  
Резервирајте го своето место за СКИ ОПЕНИНГ

50% попуст на секое дополнително ноќевање
Ски карти за 04 и 05.12.2020
Ски гардероба

 

ГОРСКИ СКИ ОПЕНИНГ 
Цените се дадени по лице по пакет во EUR

03.12 – 10.12.2020

Тип на соба Услуга ноќи
1/1 superior soba HB 431
1/2, 1/3 superior soba HB 259
Family soba HB 284
1/1  deluxe soba HB 446
1/2, 1/3 deluxe soba HB 285

 

ГОРСКИ СКИ ОПЕНИНГ 
Цените се дадени по апартман / соба за пакет во  EUR

03.12 – 10.12.2020

Тип на апартман / соба Макс. капацитет Услуга ноќи
DELUXE APARTMAN 2-4 HB 1065
CLUB APARTMAN 2-5 HB 1925

Цената на пакетот вклучува:

 

Цената на пакетот не вклучува:

 

Општи услови за Gorski Hotel & Spa****: