Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2021

GRAND HOTEL & SPA 4*

GRAND HOTEL & SPA 4*

 

https://www.mkresort.com/grand/specijalne-ponude/


 

 

Цената вклучува:


Цената не вклучува:

newwaysoftravel Превземи целосна понуда   

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: