Пребарување

Внесете клучни зборови:

Пампорово - Зима 2021/ first minute

GRAND MONASTERY 3 * PAMPOROVO

GRAND MONASTERY 3 * PAMPOROVO

GRAND MONASTERY 3 * PAMPOROVO

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ

1

13.12.2020
30.12.2020

31.12.2020
03.01.2021

04.01.2021
10.01.2021

11.01.2021
17.01.2021

18.01.2021
03.03.2021

04.03.2021
22.03.2021

STUDIO

 

 

STUDIO [1ADL]

57

96

79

57

74

57

STUDIO [2ADL]

58

97

80

58

75

58

STD 1+1 CHD (2-11,99)

58

97

80

58

75

58

STD 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

59

98

81

59

76

59

STD 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

59

98

81

59

76

59

STD 2+1 CHD (0-1,99)

59

98

81

59

76

59

STD 2+1 CHD (2-11,99)

59

98

81

59

76

59

1 BEDROOM APARTMENT

 

 

APARTMENT [1ADL]

74

110

90

74

79

62

APARTMENT [2ADL]

75

111

91

75

80

63

APARTMENT [3ADL]

76

112

92

76

81

64

APARTMENT [4ADL]

77

113

93

77

82

65

APP 1+1 CHD (2-11,99)

75

111

91

75

80

63

APP 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

76

112

92

76

81

64

APP 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

76

112

92

76

81

64

APP 1+3 CHD (0-1,99) (0-1,99) (2-11,99)

77

113

93

77

82

65

APP 1+3 CHD (0-1,99) (2-11,99) (2-11,99)

77

113

93

77

82

65

APP 1+3 CHD (2-11,99) (2-11,99) (2-11,99)

77

113

93

77

82

65

APP 2+1 CHD (0-1,99)

76

112

92

76

81

64

APP 2+1 CHD (2-11,99)

76

112

92

76

81

64

APP 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

77

113

93

77

82

65

APP 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

77

113

93

77

82

65

APP 3+1 CHD (0-1,99)

77

113

93

77

82

65

APP 3+1 CHD (2-11,99)

77

113

93

77

82

65

2 BEDROOM APARTMENT

 

 

APARTMENT [2ADL]

86

130

108

89

100

78

APARTMENT [3ADL]

87

131

109

90

101

79

APARTMENT [4ADL]

88

132

110

91

102

80

APARTMENT [5ADL]

89

133

111

92

103

81

APARTMENT [6ADL]

90

134

112

93

104

82

APP 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

88

132

110

91

102

80

APP 2+3 CHD (0-1,99) (2-11,99) (2-11,99)

89

133

111

92

103

81

APP 2+3 CHD (2-11,99) (2-11,99) (2-11,99)

89

133

111

92

103

81

APP 3+1 CHD (2-11,99)

88

132

110

91

102

80

APP 3+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

89

133

111

92

103

81

APP 3+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

89

133

111

92

103

81

APP 4+1 CHD (0-1,99)

89

133

111

92

103

81

APP 4+1 CHD (2-11,99)

89

133

111

92

103

81

APP 4+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

90

134

112

93

104

82

APP 4+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

90

134

112

93

104

82

APP 5+1 CHD (0-1,99)

90

134

112

93

104

82

APP 5+1 CHD (2-11,99)

90

134

112

93

104

82

3 BEDROOM APARTMENT

 

 

APARTMENT [4ADL]

127

165

138

127

138

116

APARTMENT [5ADL]

128

166

139

128

139

117

APARTMENT [6ADL]

129

167

140

129

140

118

APARTMENT [7ADL]

130

168

141

130

141

119

APARTMENT [8ADL]

131

169

142

131

142

120

APP 4+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

129

167

140

129

140

118

APP 4+3 CHD (0-1,99) (2-11,99) (2-11,99)

130

168

141

130

141

119

APP 4+3 CHD (2-11,99) (2-11,99) (2-11,99)

130

168

141

130

141

119

APP 5+1 CHD (2-11,99)

129

167

140

129

140

118

APP 5+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

130

168

141

130

141

119

APP 5+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

130

168

141

130

141

119

APP 6+1 CHD (0-1,99)

130

168

141

130

141

119

APP 6+1 CHD (2-11,99)

130

168

141

130

141

119

APP 6+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

131

169

142

131

142

120

APP 6+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

131

169

142

131

142

120

APP 7+1 CHD (0-1,99)

131

169

142

131

142

120

APP 7+1 CHD (2-11,99)

131

169

142

131

142

120

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ на резервација

Под 5 дена

1 ноќевање

Под 14 дена 100%

Под 5 дена

1 ноќевање

Под 5 дена

1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

Ноќевање со појадок

6

6

6

6

6

6

Деца од 2-11.99 год.

5

5

5

5

5

5

Мин. престој

1

5

1

1

1

1

Соби: САТ ТВ,фрижидер,кујна

Опис:рецепција,ресторан,лоби,ноќен клуб,СПА центар, куглана,паркинг ( СПА центарот нема да работи во сезона 2020/2021)

Локација: 70 метри од ски лифтовите, 2300 метри од центарот на Пампорово

Цената вклучува:WI-FI во лоби, паркинг, и трансфер до ски лифтовите

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2020 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 13.12 ДО 30.12.2020 И ОД 04.01 ДО 22.03.2021

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2020 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 13.12 ДО 30.12.2020 И ОД 04.01 ДО 22.03.2021

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 01.12.2020 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 24.02.2021 15% ПОПУСТ