Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

Hanioti Melathron 4*, Hanioti

Hanioti Melathron 4*, Hanioti

HANIOTI MELATHRON 4* HANIOTI

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

 

27.04-31.05

27.09-12.10

01.06-30.06

01.07-15.07

24.08-26.09

16.07-23.08

DOUBLE STANDARD

2 Adults

56

78

98

89

124

3 Adults

75

105

132

120

168

2Ad+1Ch (2-5.99)

56

78

98

89

124

2Ad+1Ch (6-12.99)

69

97

122

111

155

2Ad+1Ch (0-1.99)

56

78

98

89

124

SINGLE STANDARD

1 Adult

54

75

94

82

124

JUNIOR SUITE

2 Adults

80

111

138

122

173

3 Adults

108

150

186

165

234

4 Adults

136

189

234

208

294

2Ad+1Ch (2-5.99)

80

111

138

122

173

2Ad+1Ch (6-12.99)

100

139

172

153

216

2Ad+1Ch (0-1.99)

80

111

138

122

173

2Ad+2Ch (0-1.99)

80

111

138

122

173

2Ad+2Ch (6-12.99) (2-5.99)

100

139

172

153

216

2Ad+2Ch (6-12.99)

120

167

206

183

260

2Ad+2Ch (6-12.99) (0-1.99)

100

139

172

153

216

2Ad+2Ch (2-5.99)

80

111

138

122

173

2Ad+2Ch (2-5.99) (0-1.99)

80

111

138

122

173

3Ad+1Ch (2-5.99)

108

150

186

165

234

3Ad+1Ch (0-1.99)

108

150

186

165

234

3Ad+1Ch (6-12.99)

128

178

220

195

277

SUITE

2 Adults

144

211

255

211

311

3 Adults

144

211

255

211

311

4 Adults

144

211

255

211

311

2Ad+1Ch (2-5.99)

144

211

255

211

311

2Ad+1Ch (6-12.99)

144

211

255

211

311

2Ad+1Ch (0-1.99)

144

211

255

211

311

2Ad+2Ch (0-1.99)

144

211

255

211

311

2Ad+2Ch (6-12.99)

(2-5.99)

144

211

255

211

311

2Ad+2Ch (6-12.99)

144

211

255

211

311

2Ad+2Ch (6-12.99)

(0-1.99)

144

211

255

211

311

2Ad+2Ch (2-5.99)

144

211

255

211

311

2Ad+2Ch (2-5.99)

(0-1.99)

144

211

255

211

311

2Ad+3Ch (2-5.99)

(0-1.99) (0-1.99)

144

211

255

211

311

2Ad+3Ch (2-5.99)

180

264

319

264

389

2Ad+3Ch (2-5.99)

(2-5.99) (0-1.99)

144

211

255

211

311

2Ad+3Ch (0-1.99)

144

211

255

211

311

2Ad+3Ch (6-12.99)

(0-1.99) (0-1.99)

144

211

255

211

311

2Ad+3Ch (6-12.99)

(6-12.99) (2-5.99)

180

264

319

264

389

2Ad+3Ch (6-12.99)

180

264

319

264

389

2Ad+3Ch (6-12.99)

(6-12.99) (0-1.99)

144

211

255

211

311

2Ad+3Ch (6-12.99)

(2-5.99) (2-5.99)

180

264

319

264

389

2Ad+3Ch (6-12.99)

(2-5.99) (0-1.99)

144

211

255

211

311

3Ad+1Ch (0-1.99)

144

211

255

211

311

3Ad+1Ch (6-12.99)

144

211

255

211

311

3Ad+1Ch (2-5.99)

144

211

255

211

311

3Ad+2Ch (0-1.99)

144

211

255

211

311

3Ad+2Ch (2-5.99)

144

211

255

211

311

3Ad+2Ch (6-12.99)

(0-1.99)

144

211

255

211

311

3Ad+2Ch (6-12.99)

144

211

255

211

311

3Ad+2Ch (6-12.99)

(2-5.99)

144

211

255

211

311

3Ad+2Ch (2-5.99)

(0-1.99)

144

211

255

211

311

4Ad+1Ch (0-1.99)

144

211

255

211

311

4Ad+1Ch (2-5.99)

144

211

255

211

311

4Ad+1Ch (6-12.99)

144

211

255

211

311

Мин. Престој

 

 

 

 

 

Опис: базен со дел за деца,ресторан,бар, пул бар,кафетериа,видео игри, сеф,детскоигралиште,паркинг,кошарка,спортови на вода

Соби: клима, ТВ,радио,мини бар(на барање), балкон со поглед на море,телефон

Stayover tax 3 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 20.04.2019 25ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 27.04 ДО 09.06.2019 ЗА DBL STANDARD , DBL SUPERIOR ROOM И SINGLE STANDARD

 

( УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ )

 

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 20.04.2019 20ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 14.09 ДО 30.09.2019 ЗА DBL STANDARD , DBL SUPERIOR ROOM И SINGLE STANDARD

( УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 20.04.2019 10ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 29.06 ДО 13.09.2019 ЗА DBL STANDARD , DBL SUPERIOR ROOM И SINGLE STANDARD

( УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 20.04.2019 15ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 30.05 ДО 09.06.2019 ЗА DBL STANDARD , DBL SUPERIOR ROOM И SINGLE STANDARD

 

( УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ )