Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2022

Hanioti Melathron 4*, Hanioti

Hanioti Melathron 4*, Hanioti

HANIOTI MELATHRON 4* HANIOTI

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

 

27.04-31.05

27.09-12.10

01.06-30.06

01.07-15.07

24.08-26.09

16.07-23.08

DOUBLE STANDARD

2 Adults

56

78

98

89

124

3 Adults

75

105

132

120

168

2Ad+1Ch (2-5.99)

56

78

98

89

124

2Ad+1Ch (6-12.99)

69

97

122

111

155

2Ad+1Ch (0-1.99)

56

78

98

89

124

SINGLE STANDARD

1 Adult

54

75

94

82

124

JUNIOR SUITE

2 Adults

80

111

138

122

173

3 Adults

108

150

186

165

234

4 Adults

136

189

234

208

294

2Ad+1Ch (2-5.99)

80

111

138

122

173

2Ad+1Ch (6-12.99)

100

139

172

153

216

2Ad+1Ch (0-1.99)

80

111

138

122

173

2Ad+2Ch (0-1.99)

80

111

138

122

173

2Ad+2Ch (6-12.99) (2-5.99)

100

139

172

153

216

2Ad+2Ch (6-12.99)

120

167

206

183

260

2Ad+2Ch (6-12.99) (0-1.99)

100

139

172

153

216

2Ad+2Ch (2-5.99)

80

111

138

122

173

2Ad+2Ch (2-5.99) (0-1.99)

80

111

138

122

173

3Ad+1Ch (2-5.99)

108

150

186

165

234

3Ad+1Ch (0-1.99)

108

150

186

165

234

3Ad+1Ch (6-12.99)

128

178

220

195

277

SUITE

2 Adults

144

211

255

211

311

3 Adults

144

211

255

211

311

4 Adults

144

211

255

211

311

2Ad+1Ch (2-5.99)

144

211

255

211

311

2Ad+1Ch (6-12.99)

144

211

255

211

311

2Ad+1Ch (0-1.99)

144

211

255

211

311

2Ad+2Ch (0-1.99)

144

211

255

211

311

2Ad+2Ch (6-12.99)

(2-5.99)

144

211

255

211

311

2Ad+2Ch (6-12.99)

144

211

255

211

311

2Ad+2Ch (6-12.99)

(0-1.99)

144

211

255

211

311

2Ad+2Ch (2-5.99)

144

211

255

211

311

2Ad+2Ch (2-5.99)

(0-1.99)

144

211

255

211

311

2Ad+3Ch (2-5.99)

(0-1.99) (0-1.99)

144

211

255

211

311

2Ad+3Ch (2-5.99)

180

264

319

264

389

2Ad+3Ch (2-5.99)

(2-5.99) (0-1.99)

144

211

255

211

311

2Ad+3Ch (0-1.99)

144

211

255

211

311

2Ad+3Ch (6-12.99)

(0-1.99) (0-1.99)

144

211

255

211

311

2Ad+3Ch (6-12.99)

(6-12.99) (2-5.99)

180

264

319

264

389

2Ad+3Ch (6-12.99)

180

264

319

264

389

2Ad+3Ch (6-12.99)

(6-12.99) (0-1.99)

144

211

255

211

311

2Ad+3Ch (6-12.99)

(2-5.99) (2-5.99)

180

264

319

264

389

2Ad+3Ch (6-12.99)

(2-5.99) (0-1.99)

144

211

255

211

311

3Ad+1Ch (0-1.99)

144

211

255

211

311

3Ad+1Ch (6-12.99)

144

211

255

211

311

3Ad+1Ch (2-5.99)

144

211

255

211

311

3Ad+2Ch (0-1.99)

144

211

255

211

311

3Ad+2Ch (2-5.99)

144

211

255

211

311

3Ad+2Ch (6-12.99)

(0-1.99)

144

211

255

211

311

3Ad+2Ch (6-12.99)

144

211

255

211

311

3Ad+2Ch (6-12.99)

(2-5.99)

144

211

255

211

311

3Ad+2Ch (2-5.99)

(0-1.99)

144

211

255

211

311

4Ad+1Ch (0-1.99)

144

211

255

211

311

4Ad+1Ch (2-5.99)

144

211

255

211

311

4Ad+1Ch (6-12.99)

144

211

255

211

311

Мин. Престој

 

 

 

 

 

Опис: базен со дел за деца,ресторан,бар, пул бар,кафетериа,видео игри, сеф,детскоигралиште,паркинг,кошарка,спортови на вода

Соби: клима, ТВ,радио,мини бар(на барање), балкон со поглед на море,телефон

Stayover tax 3 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 20.04.2019 25ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 27.04 ДО 09.06.2019 ЗА DBL STANDARD , DBL SUPERIOR ROOM И SINGLE STANDARD

 

( УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ )

 

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 20.04.2019 20ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 14.09 ДО 30.09.2019 ЗА DBL STANDARD , DBL SUPERIOR ROOM И SINGLE STANDARD

( УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 20.04.2019 10ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 29.06 ДО 13.09.2019 ЗА DBL STANDARD , DBL SUPERIOR ROOM И SINGLE STANDARD

( УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 20.04.2019 15ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 30.05 ДО 09.06.2019 ЗА DBL STANDARD , DBL SUPERIOR ROOM И SINGLE STANDARD

 

( УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ )

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: