Пребарување

Внесете клучни зборови:

Wellnes and Spa

Interhotel Sandanski 4*

Interhotel Sandanski 4*
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА : хотелот нема да работи во период од 10.07-15.08.2019 поради реновирање 
За период 01.07-08.07.2019 и 16.08-31.08.2019 ќе се користат само ДЕЛУКС СОБИ (стандардните соби ќе се реновираат)
20% попуст за резервации во период на престој 01.07-08.07.2019 и 16.08-31.08.2019 – сместување во делукс соби 

Од 01.09.2019 нема да има стандард соби, сите соби ќе бидат делукс 


Ценовник за 2019/2020 год.
 
Цените се во евра за 1 ноќевање за 2 лица во двокреветна соба студио/апартман или за 1 лице во еднокреветна соба Петок –

 

Сабота

Недела – Четврток 7+ ноќевања
Исхрана НП ПП НП ПП НП ПП
Двокреветна СТАНДАРД соба (2 в.) 76€ 100€ 60€ 84€ 59€ 83€
Еднокреветна СТАНДАРД соба (1 в.) 60€ 72€ 48€ 60€ 46€ 58€
Двокреветна ЛУКС  соба (2 в.) 86€ 110€ 69€ 92€ 66€ 90€
Еднокреветна ЛУКС соба (1 в.) 66€ 78€ 54€ 64€ 50€ 62€
СТАНДАРД студио 124€ 148€ 100€ 122€ 96€ 120€
Апартман ЛУКС 140€ 164€ 112€ 136€ 108€ 132€
Апартман ФЕМИЛИ 192€ 214€ 152€ 176€ 144€ 168€
Дополнителни услови за сместување во СОБА :
Дете од 4-11.99 год. на редовно легло 25€ 34€ 20€ 29€ 20€ 28€
Дете од 4-11.99 год. на дополнително легло 12€ 21€ 10€ 18€ 10€ 18€
Дете од 12-15.99 год. на дополнително легло 28€ 40€ 23€ 34€ 22€ 33€
Дополнителни услови за сместување во СТУДИО/АПАРТМАН :
Дете од 4-11.99 год. на дополнително легло / 8€ / 8€ / 8€
Дете од 12-15.99 год. на дополнително легло 28€ 40€ 23€ 34€ 22€ 33€
Возрасен на дополнително легло 28€ 40€ 23€ 34€ 22€ 33€
Дете до 3.99 год. во соба или студио/апартман БЕСПЛАТНО

 

Цените се валидни за сместување во период од 03.01.2019-31.01.2020
Не се валидни за празници, вклучувајќи ги следниве периоди :

Минимално и максимално сместување во капацитети на ИНТЕР ХОТЕЛ САНДАНСКИ :

Сместување

Минимум

Максимум

Двокреветна соба

1 возрасен

2 возрасни + 1 дете до 15.99 г. +1 дете до 3.99 г.

Студио СТАНДАРД

1 возрасен

3 возрасни + 1 дете до 11.99 г. + 1 дете до 3.99 г.

Апартман ЛУКС

1 возрасен

3 возрасни + 1 дете до 11.99 г. + 1 дете до 3.99 г.

Апартман ФЕМИЛИ

1 возрасен

3 возрасни + 1 дете до 15.99 г. + 1 дете до 3.9 9г.

 

Цените се во евра за 1 ноќевање за 2 лица во двокреветна соба/студио/апартман или за 1 лице во еднокреветна соба и вклучуваат:

НАПОМЕНА! 
Хотелот не прима домашни миленици
Цените се во евра, плаќањето се врши во денари 1 € = 62,00 мкд

СМЕСТУВАЊЕ И НАПУШТАЊЕ НА СОБИТЕ:  

УСЛОВИ ЗА АГЕНТОТ И ГОСТИНОТ:  

  1. За  валидна резервација ќе се смета, резервација направена со 30% депозит уплатен при самото резервирање од страна на агентот или гостинот, а со целосна уплата до пред поаѓање.
  2. Агентот или гостинот има право да ја откаже или промени резервацијата до 7 дена пред пристигнувањето без пенали.
  3. Агентот или гостинот има право да промени име на резервацијата 3 дена пред датата на престигнување без пенали.  Промена на име  и термин помалце од 3 дена пред датата на пристигнување, агентот или гостинот ја плаќа првата ноќ од резервацијата.
  4. Откажување или промена на резервацијата помалку од 7 дена пред датата на пристигнување, агентот или гостинот ја плаќа првата ноќ од резервацијата.
  5. Откажување или промена на резервацијата на денот на пристигнување на гостинот или порано напуштање на хотелот, платената сума не подлежи на враќање на агентот или гостинот.
  6. Промена или откажување на резервација за време на празници до 30 дена пред пристигнување е без пенали.
  7. Промена или откажување на резервација за време на празници помалку од  30 дена пред пристигнување, агентот или гостинот плаќа 100% од целата резервација.
  8. Хотелот прифака рекламации во рок од 48 ч. За валидни рекламации ќе се сметаат оние кои се со документ потпишан од страна на гостинот и од овластените во хотелот.
newwaysoftravel Превземи целосна понуда